Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σε δίκη σέρνονται αύριο 35 στελέχη του ΠΑΜΕ - Συγκέντρωση στα δικαστήρια (κτίριο 2) στις 8.30 π.μ.


Στα δικαστήρια σέρνονται αύριο Παρασκευή τα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ από την κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας γιατί προσπάθησαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του.

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε συνδικάτα και εργαζομένους να παραβρεθούν μαζικά στη δίκη των 35 στελεχών του. Η δίκη θα γίνει στο κτίριο 2, στις 8.30 π.μ.

Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο αφορά την κινητοποίηση που διοργάνωσαν στις 30 Γενάρη ταξικές Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις.

Η κυβέρνηση προσπάθησε τότε να στήσει προβοκάτσια, κατηγορώντας τους συνδικαλιστές για ζημιές που δήθεν έκαναν στο γραφείο του υπουργού Εργασίας. Όπως αποδείχτηκε από φωτογραφικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από το ίδιο το υπουργείο, υπήρξε μια... σταδιακή μετακίνηση των επίπλων στο γραφείο του υπουργού, που έγινε ώρες μετά την έξοδο των συνδικαλιστών από το κτίριο.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: