Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ουρανία, η «ψυχοπαθής δολοφόνος»


Με την κωδική ονομασία Ψυχουρανία (Psychourania) Σάικο Κίλερ (ψυχοπαθής δολοφόνος) κάνει καριέρα στο Διαδίκτυο η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, όπου και αποκαλύπτει πολλές πτυχές του... πολυσχιδούς χαρακτήρα της.
Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στο Διαδίκτυο και στα social media για να περνά απαρατήρητη η Ουρανία Μιχαλολιάκου αποκαλύφθηκε από τα ηλεκτρονικά αρχεία που ανέκτησαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές των χρυσαυγιτών βουλευτών. Η κωδική ονομασία με την οποία κάνει... διαδικτυακή καριέρα στο Twitter η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι το Ψυχουρανία (Psychourania) Σάικο Κίλερ (ψυχοπαθής δολοφόνος).

Μπορεί ο λογαριασμός να διαγράφηκε, όμως, τα ηλεκτρονικά ίχνη της έχουν παραμείνει στο Ιντερνετ. Ως βιογραφικό, η Ουρανία έχει επιλέξει να γράψει το εξής κείμενο: «Πάρα πολλοί άντρες θεωρούν ότι είμαι ένα κόνσεπτ ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γαμ@@νο κορίτσι που ψάχνει ηρεμία του μυαλού της». Το απόσπασμα προέρχεται από την ταινία «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού», την οποία έχει γράψει ο Εβραίος σεναριογράφος Τσάρλι Κάουφμαν και φαίνεται πως εκφράζει απόλυτα την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η Ουρανία, με την ασφάλεια που παρέχει η ανωνυμία στο Διαδίκτυο, αφέθηκε ελεύθερη και έδειξε κομμάτι της προσωπικότητάς της, η οποία, μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις έρχεται σε σύγκρουση με τις ιδεολογικές πεποιθήσεις του πατέρα της και αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Από τα κείμενα που έγραψε και δημοσίευσε στο Twitter πριν από περίπου δύο χρόνια, ξεχωρίζει η ανάρτησή της στην οποία υποστηρίζει ότι τώρα που μεγάλωσε πάντως, Λατίνο θέλει να παντρευτεί. Τελικά, την κέρδισε ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Σε κάθε ανάρτησή της στο Twitter, η 25χρονη Ουρανία αποκαλύπτει και κομμάτια του χαρακτήρα της. «Εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος, ρε παιδί μου», ενημερώνει τα 257 άτομα που είναι οι διαδικτυακοί της φίλοι. «Σπούδασα πέντε υπέροχα χρόνια στα Γιάννενα και απλά τα ερωτεύτηκα» απαντά σε φίλο της, ενώ δεν διστάζει να δείξει και την... ερωτική της πλευρά. «Τέτοιες ώρες μόνο οι καβ...ρηδες τα δίνουν όλα στο twitter. Καλύτερα καβ...ρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε κι αυτά», είχε γράψει στον λογαριασμό της η Ουρανία. Σε ανύποπτο χρόνο είχε απαντήσει σε φίλο της: «είμαστε τα πιο ωραία κορίτσια και οι Ηπειρώτες σαφώς και ξέρουν να διαλέγουν».

Ωστόσο, υπάρχουν και κείμενά της που φέρνουν στο φως το σκληρό χρυσαυγίτικο πρόσωπό της, στρέφοντας τα χυδαία βέλη της κατά του Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Εγώ χαίρομαι που ο Χατζηγιάννης στηρίζει Σαμαρά. Τουλάχιστον έχω ένα παραπάνω λόγο να τον σιχαίνομαι τον π...στη!», ήταν η ανάρτησή της πριν από 596 ημέρες.

Πηγή: Έθνος τη Κυριακής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη θύελλα ενός θολωμένου μυαλού. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Σοφία