Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ολοι στο πόδι για να σωθεί το σπίτι της λαϊκής οικογένειας - Το ΠΑΜΕ καλεί όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις να τηλεφωνούν στο 210.3833786 και στο 210.3301842


Η ανακοίνωση με τα τηλέφωνα επικοινωνίας που κυκλοφόρησε το ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς
Το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, απολυμένους και ανέργους, που βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις από τράπεζες και άλλα αρπαχτικά, να έρθουν σε επαφή με τις Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά. Χωρίς δισταγμό, να πιάσουν επαφή με το ΠΑΜΕ στα τηλέφωνα 210.3833786 - 210.3301842. Στο κάλεσμα, το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια αρπαχτικού ή τραπεζίτη! Ξεκινούν φάμπρικα με πλειστηριασμούς κατοικιών για χρέη λαϊκών νοικοκυριών στις τράπεζες. Ετοιμάζουν άγριο πλιάτσικο με στόχο να τα πάρουν όλα. ΩΣ ΕΔΩ! Να τους σταματήσουμε! Η λαϊκή στέγη δεν είναι κι ούτε μπορεί να θεωρείται πολυτέλεια. Είναι δικαίωμα! Να μην επιτρέψουμε να χαθεί σπίτι λαϊκής οικογένειας. Κανένας πλειστηριασμός σε λαϊκή κατοικία.
Να σημάνει συναγερμός! Να μην αφήσουμε τον ιδρώτα, το σπίτι του συναδέλφου μας, του γείτονά μας να γίνει λεία στα χέρια των αρπαχτικών που περιμένουν καρτερικά. Να κόψουμε το χέρι σε όποιον τολμήσει να βάλει χέρι σε λαϊκή κατοικία!
Να ξεσηκωθεί η γειτονιά, το σωματείο, ο κλάδος. Ολοι στο πόδι! Ολοι για έναν και ένας για όλους! Να τους εμποδίσουμε, να αναπτύξουμε οργανωμένο κίνημα αντίστασης και λαϊκής ανυπακοής, που να απαντά στην επίθεση και στο μέγεθος του πλήγματος που ετοιμάζονται να επιφέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: