Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Όλα» για τον δημότη. Κατάντια και γελοιότητες...




Τα... πάντα στην υπηρεσία του δημότη… Ο κύριος δήμαρχος όμως δεν πρωτοτυπεί, απλά με την κίνησή του κερδίζει «πόντους» δημοσιότητας. Έρχεται δεύτερος, μετά τον –πρωτοπόρο- συνάδελφό του, της Ζαχάρως, τον «εισαγωγέα νυφών» για... τα μπακούρια της πόλης του…(Οικ.)

Η είδηση από τον 902.gr: "Σύμφωνα με το νόμο του «σοσιαλιστή» κου Σημίτη που κατοχύρωσε την πορνεία ως επάγγελμα, οι Δήμοι χορηγούν τις άδειες λειτουργίας των οίκων ανοχής αφού προβούν πρώτα με τη συνδρομή εκπροσώπων της περιφέρειας, του αστυνομικού τμήματος και της υγειονομικής υπηρεσίας στον έλεγχο αν όλα λειτουργούν σύννομα(!) .

Μετά από αυτή τη διαδικασία, στον 4ο κατά σειρά οίκο ανοχής στα Τρίκαλα, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κος Σπανός ζήτησε από την υπεύθυνη να προχωρήσει σε έκπτωση 20% για τους πελάτες άνω των 50 ετών λόγω οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουν μετά τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Από ότι μας πληροφόρησε ο κος αντιδήμαρχος που προσκλήθηκε αμέσως σε τηλεοπτικά παράθυρα, χαμογελαστός και ανάμεσα σε αστειάκια και υπονοούμενα, ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής τελικά προχώρησε σε έκπτωση 20% για όλους τους συμπολίτες του. Αυτή είναι η κατάντια ορισμένων και του συστήματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: