Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Κούλογλου: «Όταν θα πάνε οι αναρχικοί στον Περισσό και τον καταλάβουνε, θα δω τι θα λέει το ΚΚΕ»! – Θανάσης Παφίλης: «Ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού να αποδεχθεί και νέα μέτρα. Αυτό είναι το κλίμα της τρομοκρατίας συνολικά» (VIDEO)

Παρέμβαση του Θ. Παφίλη στο «Mega»

Ο ελληνικός λαός είναι ήδη χρεοκοπημένος, σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο κανάλι «Mega», το πρωί της Δευτέρας 23 Μάρτη 2015.
 Ο Θ. Παφίλης κάλεσε τον ελληνικό λαό να οργανώσει την πάλη του καθώς ό,τι κερδίσει, θα το κερδίσει με τον αγώνα του, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική ουσιαστικά φιλολαϊκή μέσα στο πλαίσιο της ΕΕ.

«Ο τίτλος είναι: Η ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού να αποδεχθεί και νέα μέτρα. Αυτό είναι το κλίμα της τρομοκρατίας συνολικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη με βάση την οποία συνεχίζεται το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του μέτρου του «αστυνομικού της γειτονιάς», ο Θ. Παφίλης σημείωσε ότι χρειάζεται εκπαίδευση και εξοπλισμός και όχι να χτυπά το λαϊκό κίνημα. Τόνισε ότι ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς έχει δοκιμαστεί και δεν έχει φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα γιατί είναι θέμα γενικότερης πολιτικής και προσανατολισμού.

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τα δημοσιεύματα για τον Γ. Κατρούγκαλο, ο Θ. Παφίλης υπογράμμισε ότι «όταν είσαι πολιτικό στέλεχος και διεξάγεις και αντιμνημονιακό αγώνα αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμβάλλεις δωρεάν και μέσα από διάφορες κοινωνικές οργανώσεις. Δεν μπλέκεσαι με επί πληρωμή διεκδικήσεις». Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να προσανατολιστούν στον οργανωμένο και κοινωνικό αγώνα και όχι στα δικηγορικά γραφεία για να κερδίσουν. 

3 σχόλια:

zoot horn rollo είπε...

Απειλεί το πρακτόρι; Θα "φροντίσει" να τους στείλουν;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αυτός ο πράχτορας είναι ο ίδιος που το 1978 όντας τότε ΕΚΚΕτζής κι ΑΑΣΠΕίτης, ήταν κεντρικός ομιλητής σε "εκδήλωση" αυτών των οργανώσεων και καλούσε όσους θα έπαιρναν μέρος στο 11ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΠΟΔΝ στην Αβάνα, να πάνε στην Κούβα και να σαμποτάρουν με κάθε δυνατό τρόπο και το Φεστιβάλ και την χώρα. Ο λύκος κι αν εγέρασε…

Απροσάρμοστος

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ανησυχεί ο κ. Κούλογλου για το αν οι αναρχικοί θα πάνε να καταλάβουν τον Περισσό!!! Μάλλον ανησυχεί για τα αφεντικά του τους πλούσιους και μήπως οι επιχειρήσεις τους κινδυνέψουν από κατάληψη από αυτούς που τους ανήκουν τα μέσα παραγωγής και θα έπρεπε να τα έχουν στα χέρια τους, δηλαδη τους εργαζόμενους. Γι'αυτό χρειάζονται μια ... δυναμική αστυνομία, για να αποτρέψουν ένα τέτοιο ατύχημα.