Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στον θάνατο, δεν είναι δολοφόνοι;


«Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στον θάνατο, δεν είναι δολοφόνοι; Μα από την κόλαση μου, σου φωνάζω: Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω. (Γαλάτεια Καζαντζάκη). Βαγγέλη μου, την γαλήνη που έψαχνες, έπρεπε να την βρεις στην ζωή. Όχι στον θάνατο, αγόρι μου… Όχι έτσι, ψυχή μου…»


Με αυτή την ανάρτηση στο facebook η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα η οποία είχε αποκαλύψει ότι στην υπόθεση της Γαλακτοκομικής Σχολής εμπλέκονταν και πολιτικά πρόσωπα από την Κρήτη, «αποχαιρέτισε» τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος δυστυχώς εντοπίστηκε σήμερα κοντά στη σχολή του νεκρός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από tvxs.gr: Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν ότι «το σημείο που βρέθηκε το πτώμα μας δυσκολεύει ως προς την έρευνα λόγω της μορφολογίας του, αλλά και επειδή τις τελευταίες ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα την πιθανή αλλοίωση στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις». Απαντώντας στο ερώτημα γιατί επί ένα μήνα κανείς δεν είχε βρει το πτώμα παρά τις εκτενείς έρευνες, οι ίδιοι κύκλοι της αστυνομίας ανέφεραν πως λόγω του σημείου δεν ήταν εύκολη η ανεύρεση του.

Το τελευταία βέβαια προϋποθέτει ότι ο φοιτητής έχασε τη ζωή του στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι απορίας άξιο πώς αυτό θεωρείται δεδομένο όταν ταυτόχρονα πιθανολογείται "αλλοίωση στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις" λόγω καιρικών συνθηκών.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάστηκαν 40 ημέρες προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος, από τουρίστες και όχι απ' την ΕΛΑΣ, τυχαία και όχι στη διάρκεια οργανωμένης έρευνας, σε ένα σημείο κοντά σε δρόμο, σχετικά κοντά στη λίμνη, σχετικά κοντά σε χώρο εργασίας και σχετικά κοντά σε γήπεδο και μετά από όσα έχουν ακουστεί για καψόνια, καταγγελίες, αδιαφορία των αρμοδίων, ενδεχόμενες απόπειρες συγκάλυψης.

Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου! Και την πιο ευωδιαστή.

gdmn1973

μαχαιρης είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ο ΟΡΙΣΜΟΣ της εννοιας του δολοφονου..ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ σ αυτην την περιπτωση...
Και γινεται ακομα ανεπαρκεστερος,απο τις πολιτικες παρεμβασεις συγκαλυψης..