Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο φιλόδοξος (μα τόσο προβλέψιμος πια...) κ. Καρτερός


Εργολάβος...
Ο Θ. Καρτερός της «Αυγής» έχει πάρει εργολαβία από τον ΣΥΡΙΖΑ την αντιΚΚΕ λάσπη. Κάτι είναι κι αυτό στους καταμερισμούς τους αλλά φαίνεται ότι το 'χει πάθει σαν «το γαρ πολύ της θλίψεως»...
Εγραψε λοιπόν στην «Αυγή», 19/10/2014, έναν ακόμα λίβελο με αφορμή την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα, προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ, στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αυτό που κάνει ο Καρτερός είναι ουσιαστικά να αναπαράγει το γνωστό επιχείρημα ότι το «ΚΚΕ βάζει πλάτη στη ΝΔ», ζηλεύοντας προφανώς τα περί «δεκανικιού της δεξιάς» του αυριανισμού και του αλήστου μνήμης Γιαννόπουλου ή τα περί «αριστερού ψάλτη» του Γ. Α. Παπανδρέου. Για να το αποδείξει αυτό, μάλιστα, επικαλείται ότι Νεοδημοκράτες βουλευτές χειροκρότησαν την κριτική που άσκησε η Αλ. Παπαρήγα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο διά ταύτα το ζήτημα από τον Καρτερό μπαίνει ως εξής: `Η είσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ ή είσαι με τη ΝΔ. Φαίνεται ότι θα κουραστούμε να τα ακούμε αυτά μπροστά στις εκλογές και το ενδεχόμενο ανάληψης της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν θα κουραστούμε, λοιπόν, και εμείς να επαναλαμβάνουμε και να ξεσκεπάζουμε αυτές τις χυδαιότητες: Η ουσία είναι, κ. Καρτερέ, ότι μοιράζεστε μαζί με τους «χειροκροτητές» το ίδιο «κρεβάτι» και απλώς τσακώνεστε για το «πάπλωμα» και όσο θα προχωράνε οι πιέσεις για «εθνική συνεννόηση» τόσο θα ψάχνετε για άλλοθι στα αντιΚΚΕ επιχειρήματα. Και κάτι τελευταίο: Η φιλοδοξία να διαγωνιστείς σε «αντιΚΚΕδισμό» Γιαννόπουλους, Κακαουνάκηδες, Κυριάκους Διακογιάννηδες και όλο το βόρβορο της «Αυριανής», είναι και αυτό ένας στόχος ζωής...

Ριζοσπάστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To παντεσπάνι του πάει να βγάλει ο άνθρωπος. Ε, τώρα επειδή θέλει να έχει και το χαβιάρι του, πρέπει να θυσιάσει κάτι παραπάνω απ' την χαμένη του αξιοπρέπεια. Οπότε θυσιάζει όλους αυτούς που διαβάζουν τα λιβελλογραφήματά του. Πουλώντας τους παραμύθια της Χαλιμάς. Χωρίς να ντρέπεται. Πώς να ντραπεί άλλωστε; Το έχει κάνει τόσες και τόσες φορές αυτό, που έχει αποκτήσει αντισώματα στην ντροπή.