Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Περιοδεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού του «Ιδρύματος Νιάρχου»


Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού του «Ιδρύματος Νιάρχου» χθές Πέμπτη 2 Οκτώβρη.
Η εξόρμηση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο συλλαλητήριο για την 1η Νοέμβρη. Στους συναδέλφους μοιράστηκε υλικό και για τη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτώβρη στην αίθουσα του Συνδικάτου στις 9 π.μ., επίσης κλήθηκαν να λάβουν μέρος και στο συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Οκτώβρη στην Ομόνοια στις 11 π.μ.
Κατά τη διάρκεια των ομιλιών που έγιναν με τους εργαζόμενους αναλύθηκαν διεξοδικά οι επιπτώσεις από τα νέα αντιλαϊκά παζάρια συγκυβέρνησης – τρόικας για το συνδικαλιστικό νόμο, τις ομαδικές απολύσεις και το Ασφαλιστικό. Τονίστηκε επίσης η σημασία της οργάνωσης των εργαζομένων στους τόπους δουλειάς, στις Επιτροπές Αγώνα, στις Λαϊκές Επιτροπές και στο Συνδικάτο τους.


Μπροστά στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου, που θα γίνουν το Νοέμβρη, Γενικές Συνελεύσεις οργανώνουν και τα Παραρτήματά του. Το πρόγραμμα των συνελεύσεων στα παραρτήματα είναι το εξής: Κέντρο 15/10. Πειραιάς, 15/10. Περιστέρι, 15/10. Ιλιον, 16/10. Βόρεια - Βορειοανατολικά, 16/10. Καλλιθέα, 17/10. Αιγάλεω, 19/10. Βύρωνας - Καισαριανή - Ζωγράφου, 20/10. Νοτιοανατολικές συνοικίες, 20/10. Μενίδι, 20/10. Νέα Ιωνία - Νέο Ηράκλειο - Νέα Φιλαδέλφεια, 20/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια: