Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ενοχλημένος από τη δράση των συνδικάτων ο δήμαρχος Ιλίου ξεσπάει στις αφίσες του ΠΑΜΕ…

Ψαλίδι στην ενημέρωση των εργαζομένων από τον κ. Ζενέτο…

Καταγγελία του ΠΑΜΕ για το δήμαρχο Ιλίου γιατί κατεβάζει τα προπαγανδιστικά υλικά του Μετώπου
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το δήμαρχο Ιλίου, γιατί με εντολή του τα συνεργεία του Δήμου κατέβασαν τις αφίσες και τα υλικά που είχε αναρτήσει για την προβολή του Πανελλαδικού συλλαλητηρίου την 1η Νοέμβρη, 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, που οργανώνεται με πρόταση του ΠΑΜΕ με συμμετοχή εκατοντάδων σωματείων, εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«Είναι γνωστό σε όλους ότι από τα ΜΜΕ απουσιάζει ηθελημένα κάθε αναφορά στις κινητοποιήσεις του ταξικού κινήματος.

Με την πράξη του αυτή ο δήμαρχος παρεμποδίζει τη δράση των συνδικάτων των εργαζομένων και ισοδυναμεί με απαγόρευση της ενημέρωσης των εργαζομένων και του λαού. Στηρίζει την πολιτική που γεννά ανέργους, υποαπασχολούμενους, που αφανίζει τους μικρούς ΕΒΕ και ξεκληρίζει τη φτωχή αγροτιά.

Στο πρόσωπό του η κυβέρνηση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα βρήκαν έναν ακόμη άξιο υπερασπιστή της αντεργατικής πολιτικής τους.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στο Δήμο Ιλίου, το σωματείο να μπουν εμπόδιο στις εντολές του δημάρχου. Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών στρωμάτων που βασανίζονται από την αντιλαϊκή πολιτική.

Αυτή η φωνή μας αφορά όλους.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα περάσουν. Καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στην πλατεία Συντάγματος, στις 12 το μεσημέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: