Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δυο οικοδόμοι στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές απαρτίζεται από αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων κοντά στο λαό, στη νεολαία, αγωνιστές της δουλειάς, της επιστήμης, της Τέχνης, της μόρφωσης. Ανάμεσά τους βρίσκονται μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και συνεργαζόμενοι, με τις ιδιαίτερες απόψεις τους, αποφασισμένοι όμως να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, στις ερχόμενες μάχες για το καλό του λαού. Είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Ανάμεσά τους είναι και δυο οικοδόμοι.

Τασιούλας Γιάννης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
Γεννήθηκε το 1972 στα Ιωάννινα. Από το 1990 δούλευε ως οικοδόμος σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα στα οποία δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά ως μέλος της Εργοταξιακής Επιτροπής στην κατασκευή της Αττικής Οδού, της γραμμής του Μετρό στο Αιγάλεω. Το 2013 εκλέχτηκε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας. Έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας από το 2007 έως το 2013 και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας από το 2005 έως το 2012. Μέλος της Γραμματείας της UITBB (Διεθνής των Οικοδόμων, μέλος της ΠΣΟ). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Έξαρχος Νίκος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων
Γεννήθηκε το 1963 στη Ζίτσα Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Υπεύθυνος της Γραμματείας Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.






Συνάδελφε οικοδόμε, 
εργαζόμενε στον κατασκευαστικό κλάδο,

Πάρε μέρος στη μάχη των ευρωεκλογών, ψηφίζοντας με αποφασιστικότητα το ΚΚΕ.

Εγγύηση για τα δικά σου συμφέροντα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τη Λαϊκή Συμμαχία, ανοίγει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία.

Ανάτρεψε στην κάλπη στημένα σκηνικά, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά - δεξιάς ή αριστερής διαχείρισης, που βάζουν το λαό στη γωνία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ: Η συμπόρευση με το ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: