Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Άρτα: Συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές την Πέμπτη 22 Μάη. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Βίκυ Αράπη και Νίκος Έξαρχος


Νίκος Έξαρχος
Όλους και όλες στη συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές την Πέμπτη 22 Μαΐου στην πλατεία Κιλκίς στις 20:30, στην οποία θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Βίκυ Αράπη και Νίκος Έξαρχος, καλεί η Τομεακή Επιτροπή Άρτας – Φιλιππιάδας του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωσή της  αναφέρει τα εξής:

«Η TE Αρτας Φιλιππιάδας του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ.
Στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σημείωσαν μια σημαντική παρουσία και άνοδο τόσο στη περιφέρεια Ηπείρου όσο και σε όλες τις άλλες περιφέρειες, σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012.
Στους δήμους Αρταίων, Ν. Σκουφά και Κ. Τζουμέρκων η Λαϊκή Συσπείρωση έδωσε σκληρή μάχη και αντιπάλεψε κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς, τα ψεύτικα διλήμματα. Η στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δεύτερο γύρο έχει τεθεί αναλυτικά κατά την προεκλογική περίοδο, είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπερασπιστή της ΕΕ, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.
Βίκυ Αράπη - Καραγιάννη
Για μας, όπως είναι φυσικό, η εκλογική μάχη δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να ολοκληρωθεί, για ακόμη πιο θετικό αποτέλεσμα για το λαό μας την ερχόμενη Κυριακή, με την αποφασιστική και ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στο ευρωψηφοδέλτιο.
Στο πραγματικό δίλημμα στο οποίο καλείται να απαντήσει ο κάθε εργαζόμενος, άνεργος, επαγγελματίας, γενικά τα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, είναι αν ο λαός πρέπει να παραμείνει υποταγμένος στην πολιτική της ΕΕ που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και τις ανάγκες των μονοπωλίων. Αν πρέπει να μείνει υποταγμένος σε όλους όσοι συναινούν σε αυτή την πολιτική, δηλαδή στα κόμματα της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αν πρέπει να παραμείνει και να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να ικανοποιήσουν τις λαϊκές του ανάγκες τα κόμματα που αποδέχονται την ΕΕ, την εξωραΐζουν όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιπες αντιμνημονιακές δυνάμεις.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα σημάνει την καταδίκη των αντιλαϊκών πολιτικών, ενώ παράλληλα θα αποτελεί και την αφετηρία, θα αποτελεί και το ισχυρό όπλο που έχει ο λαός μας για να πάρει μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας, αλλά και ταυτόχρονα να ανοίξει το δρόμο για την ελπίδα και την προοπτική, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που κριτήριο θα έχει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: