Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατατροπώνει τη συνέπεια...


27 Απρίλη 2014: «Η σκέψη μου είναι εκεί. Στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στους έντιμους υποψήφιους του ΕΠΑΜ και εύχομαι να δώσουν τη μάχη μέχρι να πάρουμε τη ζωή μας πίσω». Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου στέλνει το χαιρετισμό του στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΕΠΑΜ.  Το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτιου του ΕΠΑΜ για τις ευρωεκλογές:


4 Μάη 2014: "«Απαντώντας απλά και μόνο σε μια πρόσκληση που δέχτηκα, θέλησα να χαιρετίσω την προσπάθεια, όπως κάνω με όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα. Η κίνησή μου αυτή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση θέση υποστήριξης της συγκεκριμένης παράταξης», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου."

23 Μάη 2014: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δίπλα στον Δημ. Καζάκη στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΕΠΑΜ στην Αθήνα, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου... (Η φωτογραφία και εδώ).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι για τον Β.Παπακωνσταντινου,που τωρα στα γεραματα εχει ξεφτιλειστει τελειως.
Λυπαμαι για τα χρηματα που εδωσα για τις συναυλιες και τους δισκους που αγορασα!!!Ευτυχως τους δισκους μπορω να τους σπασω.
Τελικα η κριση εκανε και κατι καλο:
Εβγαλε τα σκουλικια στην επιφανεια|
Δυνατο ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

΄Ασχετα αν διαφωνώ με την επιλογή του Παπακωνσταντίνου πιστεύω ότι είναι ένας καλλιτέχνης που ποτέ δεν πουλήθηκε για το χρήμα και που η φωνή του και τα τραγούδια του έχουν προσφέρει πολλά στο κίνημα. ΄Αλλωστε απ' ό,τι θυμάμαι ο ίδιος πήγαινε και τραγουδούσε σε απεργίες και αγώνες και διαδηλώσεις εργαζόμενων χωρίς να παίρνει φράγκο. Δε νομίζω ότι πρέπει να τον συμπεριλάβουμε στο ίδιο τσουβάλι με τον Μικρούτσικο και άλλους που για το χρήμα ή για το υπουργιλίκι κάνανε τα πάντα. Θέλω να ελπίζω ότι σε κάποια άλλη στιγμή θα έχουμε τον Παπακωνσταντίνου και πάλι μαζί μας. Να μας τραγουδάει τραγούδια του Λοΐζου.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εμφανιστηκε στην προεκλογικη ομιλια του Καζακη συμαινει οτι στηριζει και ΕΠΑΜ; Δε νομιζω παιδια! Και μην απαξιωνουμε καποιον ανθρωπο μονο απο τις πολιτικες του πεποιθησεις!

Οικοδόμος είπε...

@ Ανώνυμος, 25 Μαΐου 2014 - 1:22 μ.μ. :

Όταν φωτογραφίζεται δίπλα στον αρχηγό, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, εσύ… μη "νομίζεις".

Όσο αφορά το ιστολόγιο, δεν απαξιώνουμε κανέναν, ούτε σχολιάσαμε απλά "κάποιον άνθρωπο". Αναφερόμαστε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Να αναρωτηθείς εσύ, όμως, μήπως τον απαξιώνουν οι πράξεις του;