Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μανώλης Γλέζος: Κυβέρνηση με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ... «εάν μετανιώσουν»


[...] «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος! Αλλά και αυτοδύναμος να είναι, πάλι θα ζητήσει συμμαχίες. Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας και κυρίως δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε χωρίς τον λαό. Ο λαός θα αποφασίζει για όλα».

- Ωστόσο, παρά τις προβλέψεις σας, μπορεί να μην έχετε πλειοψηφία. Τότε τι θα γίνει;

«Αν συμβεί αυτό, τότε θα πάρουμε την εντολή και θα ζητήσουμε από τα κόμματα να συνεργαστούν μαζί μας, πάνω σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα απαλλαγής από τα μνημόνια και τις συνέπειές τους».

- Ποια κόμματα, όλα;

«Ολα βέβαια! Εκτός της Χρυσής Αυγής».

- Και με τη Ν.Δ.; Και με το ΠΑΣΟΚ;

«Εάν μετανιώσουν, εάν αλλάξουν στάση, και θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς, γιατί όχι;»...

Από συνέντευξή του στον Απόστολο Διαμάντη, στην Ελευθεροτυπία


Τι δεν καταλαβαίνεις, ακόμα, αριστερέ μου φίλε;

3 σχόλια:

βασιλης μελβουρνη είπε...

ουτε οι μαιμουδες δεν κανουν τοσες κολοτουμπες αχ Ελληνες σε τη χερια σας αφυσε ο θεος σας .....κιταξται λυγο αριστερα ..το κοκινο αστερη το βλεπεται νε εκινο με το σφυροδρεπανο στην κοριφη το φωτινο .παρτετο απο πισο και αφισται τοις μαιμουδες να πανε εκι που πανε

Ανώνυμος είπε...

Εκτός της χρυσής αυγής; Α, ναι εννοεί της επίσημης. Γιατί στελέχη αξιολογα τύπου Μπούκουρα θα φροντίσουν να τρυπώσουν μέσα στο Σύριζα. ΄Αλλωστε κι ο Μπούκουρας πριν πάει στη χρυσή αυγή ήταν αξιος αυριανιστής στο Πασόκ. Κι ο Κουκούτσης κι ο Αρβανίτης στη ΝΔ. Συγκοινωνούντα δοχεία σύμφωνα με τα κελεύσματα της αστικής τάξης.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Γουάου!!! Δηλαδή κύριε Γλέζο αν υπογράψουν δήλωση μετανοίας οι του ΠΑσοκ και της Νδ το γλιτώνουν το δικαστήριο του τρομοκράτη και πολλά βαρύ βουλευτή σας του Παναγούλη; Ε, και γιατί τώρα κάνετε διακρίσεις εναντίον της χρυσής αυγής; Εδώ ετοιμάζεστε να συγχωρήσετε αυτούς που "τρομοκρατεί" και απειλεί ο κ. Παναγούλης σας, δε θα συνεργαστείτε μ' αυτούς που ο κ. Παναγούλης σας καλημερίζει καθημερινώς;

Α, κύριε Γλέζο, πού είσαι νιότη που έδειχνες ότι άλλος θα γενώ. Κρίμα για σας!!!!!