Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικών Τζουμέρκων για το δεύτερο γύροΧαιρετίζουμε θερμά τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες το λαό της περιοχής μας που στήριξαν το συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα συνεχίσει την δράση της, για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης , για την υπεράσπιση των  εργατικών, λαϊκών συμφερόντων, για την εξυπηρέτηση των λαϊκών  αναγκών.
Η σταθερή πορεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ μέσα σε δύσκολες συνθήκες και η ευρύτερη αποδοχή των θέσεών μας, παρότι δεν εκφράστηκε με την συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, μας υποχρεώνει, να συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε αποφασιστικά και να συγκρουόμαστε με κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να αναπτύξουμε τη δράση μας, μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής για να βρεθεί λύση σε κάθε λαϊκό πρόβλημα από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο.
Η στάση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο δεύτερο γύρο έχει τεθεί αναλυτικά κατά την προεκλογική περίοδο, είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπερασπιστή της Ε.Ε, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.
Διάφορες φήμες και δηλώσεις στελεχών, των άλλων συνδυασμών,  για την στάση μας στο δεύτερο γύρο είναι εκ του πονηρού, στερούνται της πραγματικότητας και τις καταγγέλλουμε.
Η θέση μας να το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά είναι ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ. Όσοι έχουν ακόμη το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ το ξαναρίχνουν και πάλι στην κάλπη
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της περιοχής.
Καλούμε το λαό των Κεντρικών Τζουμέρκων, τους εργάτες και τις εργάτριες, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να δυναμώσουν τη δική τους φωνή.

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΚΚΕ

ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 23 ΜΑΗ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: