Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Απίστευτο φασιστικό θράσος! Φωτογραφία με αντάρτισσα του ΕΛΑΣ σε άρθρο φιλο - χρυσαυγίτικης φυλλάδας που υμνεί... τη «λεβεντιά» των γυναικών της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής!!


Η φιλο - χρυσαυγίτικη φυλλάδα «Ακρόπολις», συνοδεύει σήμερα εγκωμιαστικό άρθρο για τις γυναίκες της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής με φωτογραφία μιας αντάρτισσας του ΕΛΑΣ!

Ξεπερνάει κάθε όριο το φασιστικό θράσος και ψέμα. Γιατί είναι πασίγνωστο ότι οι φασίστριες δεν έχουν καμιά σχέση με τις μαχήτριες του ΕΛΑΣ.

Δεν γνωρίζουν; Δεν ξέρουν;

Ας μάθουν λοιπόν πως η αντάρτισσα της φωτογραφίας, χιλιάδες και χιλιάδες γυναίκες της χώρας μας πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ με το όπλο στο χέρι, του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ πολέμησαν ενάντια στους κατακτητές φασίστες και ναζιστές προγόνους των Χρυσαυγιτών.

Οι ηρωίδες γυναίκες, τα έβαλαν με τους προδότες ταγματασφαλίτες και χίτες, τους ντόπιους συνεργάτες των κατακτητών, αυτούς που η Χρυσή Αυγή υμνεί και θαυμάζει.

Ο λαός και η νεολαία να εμπνευστούν και να γνωρίσουν την ιστορία των αγώνων του λαού μας, να απορρίψουν τη ναζιστική ιδεολογία και τα ψέματα, να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς δεν γνωρίζουν; Γνωρίζουν και παραγνωρίζουν. Κι οι χρυσαυγίτες ναζί κι αυτή η ποντικομαμή ο Σπίνος. Αλλά ελπίζουν οι άλλοι να ξεχάσουν. Σε λίγο θα είναι τόση η θρασύτητά τους που θα παίρνουν φωτογραφίες συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ και θα τις βαφτίζουν συγκεντρώσεις των χρυσαυγιτών. Ξερουν από τέτοια κόλπα αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕς, ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΊΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΘΑ ΠΕΙΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ.