Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι δραστηριότητες των υποψηφίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο νομό Άρτας



Βασίλης Ζιώβας στην Άνω Πέτρα: Να καταδικαστεί η κακόγουστη αναπαράσταση του παλαιού δικομματισμού. Να ηττηθεί η πολιτική της κυβέρνησης, η ΕΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί τους, στους δήμους και τις περιφέρειες.
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας, της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βασίλης Ζιώβας σε μια μαζική και με πλούσιο διάλογο συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Άνω Πέτρα
« Αυτές τις μέρες ο κ. Τσίπρας και ο κ.Σαμαράς καυγαδίζουν για τη «νέα Ελλάδα». Κοροϊδεύουν το λαό. «Νέα Ελλάδα» με τα ίδια υλικά, με την εξουσία του κεφαλαίου και των μονοπωλίων μέσα στην ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει.

Νέα Ελλάδα θα υπάρξει, όταν ο λαός πάρει στα χέρια του τον πλούτο που παράγει, όταν είναι κυρίαρχος, όταν έχει την πραγματική λαϊκή εξουσία και οικονομία.



Στις εκλογές να ηττηθεί η πολιτική της κυβέρνησης, η ΕΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί τους, στους δήμους και τις περιφέρειες. Η κυβέρνηση να μην πάρει έγκριση για συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην πάρει ανοχή για να συνεχίσει να κοροϊδεύει το λαό, ότι με μια δική του κυβέρνηση θα κάνει την ΕΕ φιλολαϊκή και το σάπιο σύστημα εξανθρωπισμένο.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ, των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Η ψήφος στο ΚΚΕ χτυπάει την αντιλαϊκή πολιτική στον πυρήνα της. Τα «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν επί της ουσίας «ναι», γιατί φέρνουν από την πίσω πόρτα την αντιλαϊκή πολιτική, τις κατευθύνσεις της ΕΕ, τους στόχους του κεφαλαίου, που είναι οι αιτίες των λαϊκών προβλημάτων.

Στην Περιφέρεια της Ηπείρου προεκλογικά παίζεται το ίδιο έργο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, σε κακόγουστη έκδοση. Πίσω από τα πρόσωπα ο λαός να κρίνει τις πολιτικές των κομμάτων που τους στηρίζουν και την πίστη όλων στην ΕΕ.

Αλήθεια ! Τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν εφάρμοσε κατά γράμμα όλα τα χρόνια ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης; Αυτή η πολιτική δεν έχει κάνει την περιοχή μας πρωταθλήτρια της ανεργίας και της εξαθλίωσης; Με αυτή την πολιτική δεν συμπορεύτηκαν όλες οι άλλες δυνάμεις του Ευρωμονόδρομου;                 Αλήθεια ! Μοναδική φωνή αντίστασης και αγώνα όλα τα χρόνια, μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και εκτός δεν ήταν οι εκλεγμένοι της « Λαϊκής Συσπείρωσης »;

Πριν λοιπόν φτάσουμε στην κάλπη πρέπει να αποφασίσουμε... με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε !!!
Να καταδικάσουμε όσους μας εξαθλιώνουν
Να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ μαχητές-αγωνιστές
Να ενισχύσουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της « Λαϊκής Συσπείρωσης»

Μαζικές συγκεντρώσεις της « Λαϊκής Συσπείρωσης»
πραγματοποιήθηκαν και στο Κομπότι, Ανέζα, Χαλκιάδες και Καλαμιά.Το πρόγραμμα των ανοιχτών συγκεντρώσεων συνεχίζεται και θα κλείσει με την αποψινή ( Πέμπτη 15 μάη 2014- ώρα 8,30 μ.μ) στον Άγιο Σπυρίδωνα, στην οποία θα χαιρετίσουν: Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ζιώβας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Κώστας Παπαϊωάννου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Ντίνος και θα μιλήσει η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου της «  Λαϊκής Συσπείρωσης» Τσουμάνη Όλυ.

Τέλος την Παρασκευή 16 Μάη στις 8,30 μμ, στην Καμπή Άρτας η «Λαϊκή Συσπείρωση» διοργανώνει συγκέντρωση με ομιλητές τους: Βασίλης Ζιώβα και Κώστας Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: