Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τρεις οι κάλπες, μία η απάντηση - Εντείνει τη δραστηριότητα της η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο νομό Άρτας



Σε μια μαζική συγκέντρωση της « Λαϊκής Συσπείρωσης » , στην Περάνθη Άρτας, ο Βασίλης Ζιώβας, υπογράμμισε ότι πρέπει να καταδικαστεί η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα κόμματα που την υπερασπίζονται.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Η Περιφέρεια που διεκδικεί τα σκήπτρα στην ανεργία, η περιοχή που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στην ανάπτυξη.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Η Περιφέρεια που έχει όλες τις δυνατότητες, όλο τον πλούτο να αξιοποιήσει το βασικό της « όπλο », τον πρωτογενή τομέα, έχει καταντήσει μια περιοχή που …φυτοζωεί!!!


ΗΠΕΙΡΟΣ: Η Περιφέρεια με την κτηνοτροφία, την πτηνοτροφία, την αλιεία, τα εσπεριδοειδή, την ελιά και το λάδι, τα ακτινίδια και τόσα άλλα αγαθά, έχει καταντήσει περιοχή που αδυνατεί να…θρέψει τον πληθυσμό της.

Αλήθεια! Γιατί; Ποιοι ευθύνονται; Ποια πολιτική εφαρμόζεται, χρόνια τώρα και ποιες πολιτικές δυνάμεις την εφαρμόζουν ή τη στηρίζουν; Αλήθεια ! Δεν είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία τόσο οι κυβερνήσεις, όσο και οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι εφαρμόζουν χρόνια τώρα;

Αλήθεια ! Αυτή την πολιτική δεν εφάρμοσε η παράταξη του κ. Καχριμάνη στην Ήπειρο, με τη στήριξη φυσικά και όλης της …φιλοΕυρωπαικής Ένωσης, αντιπολίτευσης; Τα αποτελέσματα; Τα βιώνουμε όλοι μας.

Για τους παραπάνω λόγους το ΚΚΕ, τα ψηφοδέλτια της « Λαϊκής Συσπείρωσης » τονίζουν ότι: Απομένουν δέκα μέρες για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών και των εκλογών στην Τοπική Διοίκηση ( Περιφερειακές και Δημοτικές).

Πριν λοιπόν φτάσουμε στην κάλπη πρέπει να αποφασίσουμε ...με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε !!!


Πρέπει να αναλογιστούμε ποια πολιτική και ποιες πολιτικές δυνάμεις, τόσο στην Ευρωβουλή όσο και στην Περιφέρεια και στο Δήμο, σταθήκαν δίπλα μας.

Πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια που έχουν οδηγήσει την εργατική τάξη, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, όλα τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση. Που έχουν οδηγήσει 1.500.000 Έλληνες στην ανεργία και έχουν γκρεμίσει τα όνειρα της νεολαίας.

Πρέπει να σκεφτούμε όλα όσα έλεγε το ΚΚΕ, τα προηγούμενα χρόνια και που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Με βάση λοιπόν την εμπειρία μας πρέπει να καταδικάσουμε την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλων μα όλων των πολιτικών δυνάμεων που πίνουν ...νερό στο όνομά της.

Να καταδικάσουμε όσους μας εξαθλιώνουν

Να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ μαχητές-αγωνιστές

Να ενισχύσουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της « Λαϊκής Συσπείρωσης»



Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας, της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βασίλης Ζιώβας σε μια μαζική και με πλούσιο διάλογο συγκέντρωση στην Περάνθη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 του Μάη.

       

 *         Εν τω μεταξύ με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες, συσκέψεις και ομιλίες του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Κλιμάκια με υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους και επικεφαλείς τους : Βασίλη Ζιώβα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Άρτας, Κώστα Παπαϊωάννου, υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, Κώστα Κικιώνη, υποψήφιο Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά και Χρήστο Λύκο, υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων.

Το Πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει: Περιοδείες σε συνοικίες της πόλης στην πόλη της Άρτας, στο Δήμο Καραϊσκάκη, στην Καλαμιά, Χαλκιάδες, Ρόκα, Κωστακιούς, Κιρκιζάτες, Πλησιοί, Γέφυρα και εργατικές κατοικίες και συγκεντρώσεις με ομιλίες:

Την Παρασκευή 9 του Μάη στο Κομπότι όπου θα μιλήσουν, ο Βασίλης Ζιώβας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας και ο Κώστας Κικιώνης, υποψήφιος Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά.

Την ίδια μέρα στο Πολύδροσο θα μιλήσει ο Κώστας Παπαϊωάννου, υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων,

Το Σάβατο 10 του Μάη κεντρική συγκέντρωση στην Άνω Πέτρα στην οποία θα μιλήσει ο Βασίλης Ζιώβας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας.


Ο Άγιος Σπυρίδωνας πάντα μπροστά μαχητικά, αγωνιστικά, ανατρεπτικά, ταξικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: