Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Σε μαζική προεκλογική συγκέντρωση στον Αγ. Σπυρίδωνα Άρτας μίλησαν Όλυ Τσουμάνη και Βασίλης Ζιώβας (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Στο βήμα η Όλυ Τσουμάνη

Με την προβολή ενός βίντεο από τους αγώνες του ΚΚΕ και την ανακήρυξη του αείμνηστου Χαρίλαου Φλωράκη ως επίτιμου δημότη του Αγίου Σπυρίδωνα, άρχισε η μαζικότατη συγκέντρωση της « Λαικής Συσπείρωσης », την Πέμπτη το βράδυ στις 15 του Μάη.

Στη συγκέντρωση μίλησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου της  «Λαικής Συσπείρωσης» Όλυ Τσουμάνη και χαιρέτισαν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος από τον Άγιο Σπυρίδωνα, Ντίνος Σταμάτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Κώστας Παπαϊωάννου, και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ζιώβας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής:

«Ο Άγιος ξανά μπροστά αγωνιστικά, μαχητικά, ανατρεπτικά, ταξικά. Δίνει το παράδειγμα, απευθύνει το κάλεσμα: Να δυναμώσουμε, να ψηφίσουμε τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του Λαού.

Να καταδικάσουμε όσους μας εξαθλιώνουν

Να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ μαχητές-αγωνιστές

Να ενισχύσουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της « Λαϊκής Συσπείρωσης»

Βασίλης Ζιώβας
 

Απομένουν δύο μέρες για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών και των εκλογών στην Τοπική Διοίκηση ( Περιφερειακές και Δημοτικές).

Πριν λοιπόν φτάσουμε στην κάλπη πρέπει να αποφασίσουμε ...με ποιούς θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε !!!

Πρέπει να αναλογιστούμε ποια πολιτική και ποιες πολιτικές δυνάμεις, τόσο στην Ευρωβουλή όσο και στην Περιφέρεια και στο Δήμο, σταθήκαν δίπλα μας.

Πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια που έχουν οδηγήσει την εργατική τάξη, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, όλα τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση. Που έχουν οδηγήσει 1.500.000 Έλληνες στην ανεργία και έχουν γκρεμίσει τα όνειρα της νεολαίας.

Πρέπει να σκεφτούμε όλα όσα έλεγε το ΚΚΕ, τα προηγούμενα χρόνια και που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Με βάση λοιπόν την εμπειρία μας πρέπει να καταδικάσουμε την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλων μα όλων των πολιτικών δυνάμεων που πίνουν ...νερό στο όνομά της.Πρέπει να καταδικάσουμε τα κόμματα που χρόνια τώρα κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα μας,( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) αλλά και τα κόμματα που δεν αρθρώνουν λέξη ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση ( Συριζα- ΑΝΕΛ).

Να καταδικαστεί κάθε μορφή φασιστικού, ναζιστικού μορφώματος και κάθε αντίστοιχη άποψη και πρώτα και κύρια η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ταυτόχρονα να καταδικαστούν και σε τοπικό επίπεδο Περιφέρειας και Δήμων όλες εκείνες οι δυνάμεις που συνέβαλαν στην υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων. Όλων εκείνων των παρατάξεων, που είτε από την θέση της πλειοψηφίας είτε της αντιπολίτευσης συμπορεύτηκαν στον Ευρωμονόδρομο.

Πρέπει λοιπόν να καταδικαστεί η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα κόμματα που την υπερασπίζονται.


Πριν λοιπόν φτάσουμε στην κάλπη πρέπει να αποφασίσουμε ...με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε !!!

Πρέπει να τιμωρήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν να φιγουράρει η Ήπειρος πρώτη στην ανεργία, πρώτη στην εξαθλίωση.

Πρέπει να σκεφτούμε όλα όσα έλεγε το ΚΚΕ, τα προηγούμενα χρόνια και που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Με βάση λοιπόν την εμπειρία μας πρέπει να καταδικάσουμε την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλων μα όλων των πολιτικών δυνάμεων που πίνουν ...νερό στο όνομά της.

Να καταδικάσουμε όσους μας εξαθλιώνουν

Να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ μαχητές-αγωνιστές

Να ενισχύσουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της « Λαϊκής Συσπείρωσης»

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία της Όλυς Τσουμάνη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: