Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ξεκινήσαμε!


«Καλή αρχή! Δύναμη και αγώνας!», «Χρειαζόμασταν αυτόν το σταθμό όλοι οι εργαζόμενοι», «Για την αλήθεια και το όφελος του λαού», «Να φτάσει η φωνή του webradio σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργάτες, αγρότες, νέους και ανέργους και αυτοαπασχολούμενους», «Η καλή μουσική και η ταξική ενημέρωση μπορεί να γίνει όπλο στα χέρια μας», «Καλή αρχή και νικηφόρο αγώνα», «Καλοτάξιδο να είναι το ραδιόφωνό μας».
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πολλά μηνύματά σας που έφτασαν σήμερα -πρώτη μέρα λειτουργίας του webradio- σ' εμάς. Από τη Σουηδία ως τη Νέα Ιωνία... και απ' τους διαδηλωτές που Πρωτομαγιά σήμερα αφήσατε τα γιαπιά, τα ηλεκτρολογία και τα θρανία, οι αναγνώστες και ακροατές στέλνετε μηνύματα με τις ευχές σας. Αρχίσαμε Πρωτομαγιά και η υποδοχή σας είναι ήδη πολύ θερμή. Σημαντικό, γιατί όπως λέει και ο λαός μας, κάθε αρχή και δύσκολη... Τώρα χρειαζόμαστε τις παρατηρήσεις σας, τη γνώμη σας, τις ερωτήσεις σας. Για να βελτιώνεται το πόρταλ 902.gr και το webradio. Χρειαζόμαστε τις ανταποκρίσεις σας, για να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και καλύτεροι στη μάχη για την ενημέρωση απ' τη σκοπιά των συμφερόντων του λαού, προβάλλοντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Ώστε η φωνή του ΚΚΕ, η δική μας φωνή, να ακουστεί πιο δυνατά, να φτάνει σε πιο πολλούς εργαζόμενους, λαϊκά στρώματα, νέους.
Από την Παρασκευή 2 Μάη, θα υπάρχει ειδικό σημείο στο «902.gr», στο οποίο θα βρίσκονται οι εκπομπές που έχουν ήδη μεταδοθεί, ώστε να μπορείτε να τις ακούσετε ανά πάσα στιγμή.
Μπείτε στο 902.gr! Διαβάστε, ακούστε, στείλτε τους συνδέσμους στους συναδέλφους, τους φίλους, τους συγγενείς σας, να ακούσουν κι αυτοί. 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: