Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες, συσκέψεις και ανοιχτές συγκεντρώσεις των υποψηφίων της ''Λαϊκής Συσπείρωσης'' στο νομό Άρτας

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας της
''Λαϊκής Συσπείρωσης'', Βασίλης Ζιώβας

Στην Περανθη θα μιλησει ο υποψηφιος αντιπεριφερειαρχης Αρτας της ''Λαικης Συσπειρωσης'', Βασιλης Ζιώβας, την Δευτέρα 5 του Μαη, στις 8.30 μ.μ.

Με μεγαλη επιτυχια συνεχιζονται, τοσο οι περιοδειες οσο και οι συσκεψεις και ανοιχτες συγκεντρωσεις των υποψηφιων της '' Λαικης Συσπειρωσης''.
Συγκεκριμενα κλιμακια υποψηφιων με επικεφαλη τον υποψηφιο αντιπεριφερειαρχη Αρτας  Βασιλη Ζιώβα, τον υποψηφιο Δημαρχο Αρταιων Κωστα Παπαιωαννου, τον υποψήφιο Δημαρχο Νικολαου Σκουφα Κωστα Κικιωνη και τον υποψηφιο Δημαρχο Χρηστο Λυκο.εχουν .ηδη πραγματοποιησει επισκεψεις στα περισσοτερα χωρια του Νομου .
Απομενουν ακομα δυο εβδομαδες για τις εκλογες και το προγραμμα συνεχιζεται με πιο εντατικους ρυθμους.

Συγκεκριμενα, εκτος των περιοδειών σε χωρια θα πραγματοποιηθουν και οι εξης ομιλιες:
Σημερα Παρασκευη 2 του Μαη το απόγευμα  ο υποψηφιος αντιπεριφερειαρχης Αρτας της '' Λαικης Συσπειρωσης'', Βασιλης Ζιώβας, θα περιοδευσει στο Δημο Καραισκακη και θα μιλησει στις 8 μμ στην Ανω Καλεντινη

Αύριο, Σάβατο 3 του Μάη το βραδυ στις 8.30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση στο Πέτα, οπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κικιωνης και θα μιλήσει  ο υποψηφιος αντιπεριφερειαρχης Αρτας της '' Λαικης Συσπειρωσης'', Βασιλης Ζιώβας.

Με θέμα: '' Η Συνθήκη του Μααστριχτ - Ευρωπαική Ένωση- και οι επιπτώσεις στην Ελληνική οικονομία" θα ειναι το θέμα της συγκέντρωσης που διοργανώνει στη Περανθη η '' Λαικη Συσπειρωση'', τη Δευτερα 5 του Μαη, στις 8.30 μμ με ομιλητη τον Βασιλη Ζιωβα. Θα απευθυνει χαιρετισμο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κικιωνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: