Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Μπες στην κλήρωση και κέρδισε μια εξάμηνη σύμβαση εργασίας στο LIDL...




Η κατάντια μας… Μπορείς να γράψεις πολλά κείμενα που θα κάνουν τους άλλους να βουρκώσουν ή και να κλάψουν. Κανένα κείμενο όμως δε μπορεί να με κάνει να βουρκώσω, να ντραπώ, να εξοργιστώ τόσο όσο η πραγματικότητα. Δε θέλω να γράψω τίποτα. Διάβασα αυτό:

«Η Γ΄ τάξη του Γενικού Λυκείου Πύλης διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της, το Σάββατο 22/12/2012 και ώρα 9μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πύλη» στην Πόρτα Παναγιά. Τιμή κάρτας: μόνο 12€. Στην τιμή περιλαμβάνεται πλούσιο φαγητό και άφθονο ποτό. Επίσης θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Το μεγάλο δώρο είναι μια 6μηνη σύμβαση εργασίας στην εταιρία LIDL (αποθήκες Μεγαλοχωρίου). Σας περιμένουμε!».

Δεν ξέρω τι με περιμένει…

Πηγή: kartesios

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν το σχολείο αντί για πηγή γνώσης αλλά κυρίως κοινωνικής χειραφέτησης ως επόμενο βήμα μετά της οικογένεια, γίνεται εκπαιδευτήριο που προετοιμάζει τους δούλους του συστήματος και αυτό προσφέρεται σε συσκευασία δώρου!
Αν μη τι άλλο τόσο ο διευθυντής του σχολείου, όσο κι ο manager του εκεί Lidl έχουν φαντασία, πράγμα που τους κάνει ακόμη ποιο επικίνδυνους.