Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Φεύγει «πικραμένος» ο Χριστόφιας…
Ένα «πικραμένο» αντίο επέλεξε να πει στους Ελληνοκυπρίους ο Δημήτρης Χριστόφιας, που αποχωρεί από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά τις εκλογές της 17η Φεβρουαρίου, που θα πραγματοποιηθούν στη «σκιά» του μνημονίου.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επέλεξε φέτος την εφημερίδα «Χαραυγή», όργανο του ΑΚΕΛ, του οποίου υπήρξε ηγέτης, προκειμένου να διαμηνύσει στους Κυπρίους ότι το 2013 θα είναι ένα δύσκολο έτος και να τους προετοιμάσει για τις επιπτώσεις του μνημονίου. Ο Δημήτρης Χριστόφιας ανέφερε ότι το μνημόνιο θα πλήξει κυρίως τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

«Ως λαός όμως έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, όπως κάναμε το 1974. Αυτό μπορούμε να κάνουμε και τώρα, φτάνει να βάλουμε όλοι πλάτη και να σηκώσουμε τα βάρη» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις του δήλωσε ότι αποχωρεί πικραμένος για τις άδικες και σκληρές επιθέσεις που δέχθηκε ως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας σημείωσε ότι δέχθηκε μεγάλο ταξικό, ιδεολογικό, παραταξιακό και κοινωνικό μίσος που ορισμένοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο πρόεδρος είναι δολοφόνος και να μιλούν για τον «γιο της πλύστρας».

«Και είναι οι ίδιοι που ταυτόχρονα μιλούσαν με απαξίωση για το γιο της πλύστρας που έγινε πρόεδρος, λες και η προεδρία του κράτους είναι αποκλειστικά για τα τζάκια, τους πλούσιους και το κατεστημένο. Είναι τιμή μου και καμάρι μου που έχω ταπεινή καταγωγή» τόνισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο συντροφε χριστοφια τα ειπεσ ξανα οπως επρεπε..αυτοσ ειναι ηγετησ..μπορει το πολιτικο πραξικοπημα που σου εστησαν να περασε αλλα ο λαοσ εχει ματια..

ομορφοσ κομμουνιστησ

Ανώνυμος είπε...

Τι Μάρθα Βούρτση & Νίκος Ξανθόπουλος!
...τους έσκισε ο "σύντροφος" Δημήτρης λέμε !!!