Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Το ΚΚΕ τιμά τον Πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη – Εκδηλώσεις σε Άρτα - Μεσούντα, Λαμία και Τρίκαλα


Τριήμερες εκδηλώσεις, στις 19, 20 και 21 Ιούνη, εν όψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από τον θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη, διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Στη Λαμία 

Την Παρασκευή 19 Ιούνη, στις 18.00, πραγματοποιείται εκδήλωση της ΤΟ Λαμίας του ΚΚΕ, στην πλατεία Λαού της Λαμίας, γενέτειρας του Άρη Βελουχιώτη. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ.

Στα Τρίκαλα

Την ίδια μέρα, στις 20.30, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τοποθέτησης πλάκας στους φανοστάτες, στο σημείο όπου κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δ. Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.
Την ίδια μέρα, ο Δ. Κουτσούμπας θα παραβρεθεί και θα μιλήσει, στις 21.30, στη συνεστίαση της ΤΟ Τρικάλων, στο κέντρο «Θράκα», στα Μ. Καλύβια.

Στην Άρτα

Το Σάββατο 20 Ιούνη, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της Άρτας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Κυριακή 21 Ιούνη, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στις 9.30 το πρωί, στις Μελάτες Άρτας, όπου ο Δ. Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του ΔΣΕ 

και στις 11.30 το πρωί, στη Μεσούντα Άρτας, όπου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άρη. Θα ακολουθήσει σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ.
  • Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν διήμερη εκδρομή, στις 20 και 21 Ιούνη, για τη συμμετοχή των αγωνιστών και των φίλων, των απογόνων και των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων στις εκδηλώσεις σε Μεσούντα και Μελάτες Άρτας. Για συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, τα πρωινά, με τα γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Μαυρομματαίων 12, Πεδίον του Άρεως), στο τηλέφωνο: 210.82.22.952.

Δεν υπάρχουν σχόλια: