Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

«ΛΟΥΚΙΣΑΣ» - «ΜΥΛΩΝΑΣ» - «ΑΛΟΥΜΙΝΕΞ»: Οι εργαζόμενοι συντονίζουν τη δράση τους

Οι εργαζόμενοι στη "Λουκίσα" στη Γενική τους Συνέλευση προχτές

Εντείνουν την αγωνιστική τους δράση και συντονίζονται οι εργάτες στα αλουμινάδικα και τις μεταλλουργικές επιχειρήσεις στο Περιστέρι. Χτες, οι εργαζόμενοι της εταιρείας «ΛΟΥΚΙΣΑΣ», που βρίσκονται για 31η μέρα σε επίσχεση εργασίας, πέτυχαν μετά από συνεχείς παρεμβάσεις την υπογραφή του επισχετηρίου από την εργοδοσία και μ' αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν έστω και αυτό το πενιχρό επίδομα επίσχεσης που δικαιούνται απ' τον ΟΑΕΔ.

Ταυτόχρονα, όμως, συνεχίζουν την επίσχεση και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «ΡΩΜΑΝΑΣ - ΜΥΛΩΝΑΣ», ενώ σε αναβρασμό βρίσκονται και οι εργάτες της «ΑΛΟΥΜΙΝΕΞ», που επίσης είναι απλήρωτοι. Οι εργαζόμενοι σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις προχωρούν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις σε συνδυασμένη, όμως, δράση για την επιτυχία και της παναττικής απεργίας στις 17 Γενάρη.

Ετσι, τη Δευτέρα 9 Γενάρη το πρωί θα προχωρήσουν σε μαζική εξόρμηση στο ΜΕΤΡΟ Αγ. Αντωνίου, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα στη συγκέντρωση που θα διοργανώσουν στο Περιστέρι την Τετάρτη 11 Γενάρη, στις 4 μ.μ., αλλά και στην απεργία στις 17 του μήνα. Την ίδια μέρα, αντιπροσωπείες των εργαζομένων θα επισκεφτούν και άλλους χώρους δουλειάς της περιοχής μπροστά στην παναττική απεργία. Την Τρίτη 10 Γενάρη, θα πραγματοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, και των τριών χώρων, μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας. (Ριζοσπάστης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: