Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία «μαϊμού» της Χρυσής Αυγής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος!! Αντικομμουνιστική χολή και μίσος για τα εργατικά δικαιώματα - Η εκλογική της αποδυνάμωση με ενίσχυση του ΚΚΕ είναι η απάντηση που θα βουλώσει κυριολεκτικά το στόμα των χρυσαυγιτών

Ντεκόρ για αντικομμουνισμό

Το βράδυ της Τετάρτης, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε μια αναιμική προεκλογική συγκέντρωση στο Πέραμα, μέσα στα γραφεία της, στην οποία δεν συμμετείχαν περισσότερα από 30 άτομα. Την επομένη, πρωί πρωί, για να διασκεδάσουν προφανώς τις εντυπώσεις, οι χρυσαυγίτες ανάρτησαν στο site τους φωτογραφίες και βίντεο, με τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος».

Στην πραγματικότητα, βέβαια, οι χρυσαυγίτες ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους στη Ζώνη. Η «περιοδεία» τους αφορά την επίσκεψη τεσσάρων βουλευτών της στα γραφεία του «Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων "Ο Αγιος Νικόλαος"», δηλαδή του δουλεμπορικού που έστησε η Χρυσή Αυγή στο Πέραμα, το οποίο στεγάζεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τη Ζώνη. Μάλιστα, στα βίντεο και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν, πέρα από τα γνωστά τσιράκια των μεγαλοεργολάβων και των εφοπλιστών, που πρωτοστάτησαν στη συγκρότηση του δουλεμπορικού, βρίσκονταν και ορισμένοι από τους γνωστότερους μπράβους του Περάματος. Για εργάτες, βέβαια, ούτε λόγος! 

Γιατί, όμως, όλη αυτή η φασαρία από τους χρυσαυγίτες; Για να φτιαχτεί το ντεκόρ, προκειμένου ο Κασιδιάρης να κάνει την εξής δήλωση: «Η Ζώνη του Περάματος θα λειτουργήσει ξανά υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής και με τα σωματεία των εργαζομένων και θα απομονώσουμε τους επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΚΚΕ που λειτουργούν για ξένα συμφέροντα και έστειλαν τα ελληνικά πλοία στην Τουρκία». 

Αντικομμουνιστική χολή και μίσος για τα εργατικά δικαιώματα είναι το μείγμα που σερβίρει η Χρυσή Αυγή στο λαό του Περάματος. Η εκλογική της αποδυνάμωση με ενίσχυση του ΚΚΕ είναι η απάντηση που θα βουλώσει κυριολεκτικά το στόμα των χρυσαυγιτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: