Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ειδική ιστοσελίδα του "Ριζοσπάστη" για τις εκλογές (συνεχής ενημέρωση)


Καθώς μέρα με τη μέρα φουντώνει η δουλειά μελών, οπαδών και φίλων του ΚΚΕ για την ενίσχυση του Κόμματος στις εκλογές της 20ής του Σεπτέμβρη, οι επισκέπτες του ιστοτόπου του «Ριζοσπάστη» (www.rizospastis.gr) έχουν από προχτές στη διάθεσή τους ειδική σελίδα, που συγκεντρώνει υλικό χρήσιμο για την εκλογική μάχη.

Στην ιστοσελίδα, η οποία θα ενημερώνεται καθημερινά, οδηγεί σύνδεσμος, που υπάρχει στην πάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου. Εκεί μπορεί κανείς να δει τα προεκλογικά σποτ που δίνει στη δημοσιότητα το ΚΚΕ, να διαβάσει και να «κατεβάσει» σε μορφή αρχείου pdf το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς το λαό, προεκλογικά φυλλάδια, ομιλίες και συνεντεύξεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, άρθρα του «Ριζοσπάστη» για τις θέσεις των κομμάτων, αλλά και για το τι σημαίνει καπιταλιστική ανάπτυξη με εθνικό νόμισμα, με βάση την εμπειρία άλλων χωρών της ΕΕ εκτός Ευρωζώνης.

Στην ειδική ιστοσελίδα για τις εκλογές εμφανίζονται συγκεντρωμένοι σύνδεσμοι προς τα δημοσιεύματα των στηλών του «Ριζοσπάστη»: «Ερώτηση - Απάντηση», «Γι' αυτό ισχυρό ΚΚΕ» και «Αποκαλυπτικά», που περιέχουν στοιχεία και επιχειρήματα χρήσιμα για καθέναν που συμμετέχει ενεργητικά στον προεκλογικό αγώνα, αλλά και για όποιον αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που έχει ο ίδιος, ή σε ζητήματα και διλήμματα που μπαίνουν από διάφορες πλευρές στο προεκλογικό σκηνικό, για να πείσουν το λαό να αυτοχειριαστεί για άλλη μια φορά και να υψώσουν τείχη στη συνείδησή του, ώστε να αποτρέψουν την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει σύνδεσμος προς το «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ», τον ιστοτόπο του υπουργείου Εσωτερικών για την αναζήτηση του εκλογικού τμήματος όπου ψηφίζει κάθε εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους, ενώ τις επόμενες μέρες, μετά τη δημοσίευσή τους στην εφημερίδα, θα βρίσκονται συγκεντρωμένα και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα.

Για να συνδεθείτε με την ειδική ιστοσελίδα "πατήστε" ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Rocean είπε...

Η σωστή διεύθυνση είναι αυτή

http://www.rizospastis.gr/static.do?page=/campaigns/elections2015Sept/elections2015Sept.jsp

Αυτή που δίνεις είναι για τις προηγούμενες εκλογές.

Οικοδόμος είπε...

@Rocean:
Το αντικατέστησα.
Αν και στην προηγούμενη συνεχίζεται η ενημέρωση με προεκλογικά ερωτήματα και άρθρα μέχρι και σήμερα, για να αποφεύγονται συγχύσεις η σωστή είναι "Σεπτέμβρης 2015".
Ευχαριστώ που το πρόσεξες.
Καλή δύναμη!