Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Χρ. Κατσώτης για… ΛΑΕουτσάκους (που ξύνονται στην γκλίτσα του ΚΚΕ): «Είναι 100% συστημικό κόμμα. Αριστερός ψάλτης σε κυβέρνηση αντιλαϊκή»! (VIDEO)


Ένας καταιγιστικός Χρήστος Κατσώτης μιλώντας χτες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA» τόνισε πως επιβεβαιώθηκε το ΚΚΕ, που έλεγε ότι όποιο κόμμα ακολουθεί τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να υλοποιήσει μνημόνια.
Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα των προσφύγων λέγοντας ότι η ΕΕ είναι εχθρός τους, υπενθυμίζοντας τη στάση της στην «Αραβική Άνοιξη», όταν πήγαν να δημιουργήσουν κυβερνήσεις μαριονέτες για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Για τη Λαϊκή Ενότητα, υπογράμμισε ότι είναι 100% συστημικό κόμμα, γιατί δεν διαφωνεί ότι κουμάντο θα κάνουν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Επίσης, ανέφερε ότι το ΚΚΕ κατέθεσε πρόταση νόμου για την κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, αλλά δεν την έφερε ποτέ για συζήτηση η κ. Κωνσταντοπούλου που μιλάει για τη δημοκρατία.

Ο εκπρόσωπος της ΛΑΕ Στάθης Λεουτσάκος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Χρ. Κατσώτη… ξυνόταν προκλητικά στην γκλίτσα του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ. Και πήρε τις απαντήσεις του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: