Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλίας Σιώρας: Τα άλλα κόμματα «διαφωνούν στο χρώμα των δωματίων και στα πόμολα»! Ψήφο στο ΚΚΕ γιατί στις 21 Σεπτέμβρη αρχίζει ένας «μολυβένιος χειμώνας» (VIDEO)



«Ζητάμε ψήφο στήριξης για το ΚΚΕ, και για τη συγκέντρωση δυνάμεων για το στρατηγικό μας στόχος αλλά και γιατί στις 21 Σεπτέμβρη αρχίζει ένας μολυβένιος χειμώνας και θέλουμε αντίσταση με κίνημα, και χωρίς δυνατό ΚΚΕ κίνημα δεν υπάρχει». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Σιώρας, στέλεχος του ΚΚΕ, σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ1 το απόγευμα της Πέμπτης.



Όπως είπε, η συζήτηση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ περιστρέφεται «γύρω από το πως θα τα πάρουν από τους φτωχούς για να τα δώσουν στους πάμφτωχους», ενώ κάλεσε το λαό να αξιοποιήσει την συνολική του εμπειρία από τη λειτουργία αυτού του απάνθρωπου συστήματος, που λέγεται καπιταλισμός.

Ο Ηλίας Σιώρας τόνισε ότι το ΚΚΕ θέλει άλλον δρόμο ανάπτυξης, όπου τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής θα είναι στα χέρια του λαού, με αποδέσμευση από την ΕΕ, με όρους κινήματος, που θα επιβάλλει τη μονομερή διαγραφή του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: