Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τιμωρούν όσους συμμετείχαν στο έπος της Εθνικής Αντίστασης! - Κόβουν τις συντάξεις γήρατος του ΟΓΑ, με πρόφαση το επίδομα της Εθνικής Αντίστασης!


Αφορά πάρα πολλούς συνταξιούχους,  μεγάλης ηλικίας που ξαφνικά βρίσκονται να χάνουν τη σύνταξή τους με την δικαιολογία ότι παίρνουν ένα επίδομα για την συμμετοχή τους στην Εθνική Αντίσταση, ύψους 66 ευρώ!
 Τιμωρούν όσους συμμετείχαν στο έπος της Εθνικής Αντίστασης, κόβοντας την κύρια σύνταξη με την δικαιολογία ότι παίρνουν και δεύτερη σύνταξη.

Έτσι ονομάζουν το επίδομα των 66 ευρώ, και δεν κόβουν το επίδομα αλλά την σύνταξη! Μας έχουν έρθει αρκετές καταγγελίες, και όλες αφορούν συνταξιούχους μεγάλης ηλικίας.

Είναι οι περίφημες διπλές συντάξεις που με μανία έβγαιναν στα κανάλια διάφοροι υπουργοί και  υποστηρικτές των συγκυβερνήσεων που «βάζουν μια τάξη» στις υπερβολές του κράτους… 
  
Τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν σύνταξη ΟΓΑ 360 ευρώ που κόβεται γιατί ο εν λόγω συνταξιούχος που προφανώς »μαζί τα φάγαμε»  «από στοιχεία που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας, προκύπτει ότι λαμβάνεται σύνταξη και από άλλο φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης».

Και έτσι ψυχρά του κόβουνε – είναι 90 χρονών – τα 360 ευρώ γιατί παίρνει 66 ευρώ Σύνταξη (επίδομα) για την προσφορά του στην Εθνική Αντίσταση!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια περιμέναν την ευκαιρία να πάρουν τη ρεβάνς οι δωσίλογοι και τα παιδιά τους. Και δε θα την πάρουν; ΄Εχει ευθυνες όμως κι ο ίδιος ο λαός. Πόσοι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης δε μου το γυρίσαν σε Πασόκ μόνο και μόνο γιατί τους αναγνώρισε και τους έδωσε σύνταξη; ΄Οταν δίνεις χώρο στην αστική τάξη να σε κατευθύνει, ακόμη και στην ψηφο σου, περίμενε και τα χειρότερα.

Σοφία