Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο «Σούμι» θα νικήσει!Οι απαράμιλλες  αθλητικές και οδηγικές του ικανότητες, η αγωνιστικότητα και η νοοτροπία του μαχητή που δεν τα παρατάει μέχρι τη νίκη, είναι κάποια από τα στοιχεία που έφεραν τον  Μίκαελ Σουμάχερ στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που μαζί με τον συγκροτημένο χαρακτήρα και την φυσική ευγένειά του, έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο  τον πλανήτη να αγαπήσουν τη F1, αλλά και τον ίδιο.
Ο χαμογελαστός Γερμανός, δίνει από χτες τον πιο δύσκολο  αγώνα. Παλεύει με το θάνατο, μετά από σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι, την ώρα που αθλούνταν στο άλλο αγαπημένο του άθλημα, το σκι. Ο «Σούμι» όμως είναι πεισματάρης και θα τα καταφέρει. Θα νικήσει και σε αυτή, την πιο δύσκολη «πίστα» και,  πάλι, θα βγει πρωταθλητής!

Δευτέρα 30 Δεκέμβρη 2013.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εύχομαι να βγει νικητής. Παρ' όλο που δεν παρακολουθώ τα ράλυ, απ' όσα έχω διαβάσει γι' αυτόν, είναι ένα άτομο προσγειωμένο, δεν έχει καβαλήσει το καλάμι και αποδεδειγμένα βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Εύχομαι να βγει νικητής και σ' αυτόν τον αγώνα του, γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Σοφία

Giannis Pit. είπε...

Να ακροβατείς στο θάνατο τόσα χρόνια, στον ίλιγγο της ταχύτητας και τώρα να φλερτάρεις μαζί του σε ένα ...σκι....!
Τελικά πολύ ...ρουφιάνα η ζωή.....!