Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ορφέας Περίδης - Λιζέτα Καλημέρη: Συνάντηση γεμάτη αγαπημένα τραγούδια


Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, την Παρασκευή 3 Φλεβάρη, στο Kremlino (Καραΐσκου 119, Πειραιάς, τηλ. 210 410 0010), όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια που συνδέονται με την προσωπική τους πορεία, αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο, που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με τη γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Τη «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το' βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Ωρα έναρξης 11 μ.μ. (οι πόρτες ανοίγουν στις 10 μ.μ.). Γενική είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί. Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: