Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αποδείξεις και ονόματα για το χρυσαυγίτικο σωματείο που με δικαστική απόφαση συμμετέχει στο Συνέδριο του ΕΚΑ (VIDEO)― ΔΑΣ: Οι φασίστες δεν έχουν καμιά σχέση με το εργατικό κίνημα, τους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους


Τη θέση της ΔΑΣ ότι το εργατικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι διεκδικήσεις τους δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή εξέφρασε ο Αλέκος Περάκης, στέλεχος της ΔΑΣ.

Θυμίζουμε ότι με απόφασή του το Πρωτοδικείο Αθηνών «διατάσσει» υπέρ της συμμετοχής των αντιπροσώπων του λεγόμενου «Κλαδικού Σωματείου Υπαλλήλων Ασφάλειας» στις εργασίες του Συνεδρίου. 


Πρόκειται για σωματείο στη δημιουργία του οποίου είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η Χρυσή Αυγή και διατηρεί στενές σχέσεις με τη ναζιστική οργάνωση. Των σχέσεων αυτών απόδειξη αποτελεί και το γεγονός ότι μεταξύ των ιδρυτικών μελών του σωματείου και της ανάλογης ομοσπονδίας, περιλαμβάνονται γνωστοί χρυσαυγίτες, μεταξύ αυτών και ένας από τους κατηγορούμενους στην εξελισσόμενη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: