Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Έργα του εικαστικού Στέλιου Σταφέτου στον πολυχώρο «Black Duck»


Ο Στέλιος Σταφέτος  έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις του ΕΕΤΕ, σε εκθέσεις της ΕΕΔΥΕ για την ειρήνη, εκθέσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ», του ΚΚΕ και συμμετέχει στις ομαδικές εκθέσεις «Άνθρωποι - Χρώμα - Σίδερο» μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ).

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1958. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) με καθηγητές τους Δ. Μυταρά και Δ. Κοκκινίδη. Συνέχισε τις σπουδές του στην Ισπανία (Μαδρίτη) στη Facultad de Bellas Artes «San Fernado» Universidad Complutense de Madrid, στο εργαστήριο ζωγραφικής του Manuel Mendez Sanchez. Έχει παρουσιάσει το έργο του σε 12 ατομικές εκθέσεις (Ισπανία, Ελλάδα) και σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την Τρίτη 14 του Φλεβάρη στις 8 μ.μ. εγκαινιάζεται η έκθεση έργων τέχνης του  Στέλιου Σταφέτου στον πολυχώρο «Black Duck» (Χρήστου Λαδά 9α). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 του Φλεβάρη. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 13.00-22.00. Κυριακή 19.00-22.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: