Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Το Περιστέρι γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει προσφυγιά! ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στα ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ. Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου - «Υπεραστικοί»


Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σας καλεί να εκφράσουμε και με ένα τραγούδι την αλληλεγγύη μας στα προσφυγόπουλα, με μια μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συναυλία, με τους «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ» και ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 7μμ στο ΚΥΒΕ Εθνάρχου  Μακαρίου 1

Θα είμαστε όλοι εκεί. Οι φασιστικές επιθέσεις δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αναπάντητες!

ΚΑΛΟΥΜΕ τους  εργαζόμενους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να αγκαλιάσουν τα διωγμένα, εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου, προσφυγόπουλα. Να απομονώσουν τις ρατσιστικές, ξενοφοβικές κραυγές.

Ο λαός του Περιστερίου γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει προσφυγιά. Γνωρίζει καλά ότι για την ανεργία, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση δεν ευθύνονται οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους. Ο πραγματικός αντίπαλος είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης, που μπροστά στο κέρδος ισοπεδώνει τα πάντα, γεννά τη φτώχεια, ανεργία, πολέμους και μαζικούς ξεριζωμούς.

Απαιτούμε την πλήρη και ομαλή ένταξή τους στο Δημόσιο Σχολείο, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς την εμπλοκή ΜΚΟ.

Με ευθύνη του κράτους να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα για την υγεία των παιδιών, την εξασφάλιση όλου του απαραίτητου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Να παρθούν όλα τα μέτρα ώστε τα προσφυγόπουλα να ζήσουν σε ανθρώπινες συνθήκες.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες και μετανάστες, απομονώνουμε τους φασίστες.

Συνεχίζουμε να μαζεύουμε σχολικά είδη, τρόφιμα και ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του.

Ενισχύουμε με κάθε τρόπο την Λαϊκή Επιτροπή, ώστε να ανταποκριθεί καλύτερα στο έργο της.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΕ, ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: