Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

«Απόψε θα ’θελα να ’ρθεις… με βήματα βαριά»: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη... στο Kremlino (20+27/12)


Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, από τους πιο γνήσια λαικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, θα βρεθεί για δυο μοναδικές παραστάσεις στο Kremlino Stage, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στα τραγούδια του μεγάλου απόντα του λαϊκού τραγουδιού, Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στη Τασκένδη και ήρθε στην Ελλάδα το 1980. Σπούδασε μουσική στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα από όπου πήρε το πτυχίο των ανώτερων θεωρητικών.

Το 1999 συνεργάστηκε με την Μαρινέλλα στον κύκλο συναυλιών με τίτλο “ Με βάρκα το τραγούδι” στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής, το Θέατρο Γης και το Ο.Α.Κ.Α. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Αντώνη Καλογιάννη, τη Σωτηρία Λεονάρδου, τον Γιάννη Σπανό, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δήμο Μούτση κ.ά.

Στη δισκογραφία πρωτοεμφανίστηκε το 2009 με τον δίσκο “Κι άλλη μέρα πέρασε” και το 2012 ακολούθησε ο δίσκος “Είν’ η σειρά σου” .

Το 2016 κυκλοφορεί ο τρίτος κατά σειρά δίσκος με τίτλο “Αστρικός χάρτης’’. Στο δίσκο συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύοντας το τραγούδι “Αγάπες που παλιώσατε’’.

Μέσα από αυτές τις δύο εμφανίσεις ο Κώστας Τριανταφυλλίδης θέλει να τιμήσει τον μεγάλο φίλο και συνεργάτη του με τον οποίο είχε την τύχη να τραγουδήσει παρέα σε συναυλίες και εμφανίσεις από το 2009 μέχρι το 2012.


Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010
https://www.facebook.com/kremlinostage
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
10 ευρώ φοιτητικό & ανέργων
Ωρα έναρξης: 22:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: