Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Να εμποδίσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Σχόλιο του ΚΚΕ


Νέα προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα. Σε δήλωσή του ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπός του στη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, χαρακτηρίζει «πρωτοφανή» την απόφαση του ΚΚΕ να διοργανώσει συγκέντρωση την Πέμπτη και κάνει λόγο για μεθοδεύσεις!
Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η απόφαση του ΚΚΕ να ορίσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την Πέμπτη -ημέρα η οποία ανήκει παραδοσιακά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πραγματοποίηση της δικής του συγκέντρωσης- και να τη ζητήσει μάλιστα και ως "διακαναλική", είναι πρωτοφανής. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιους ωφελούν τέτοιες μεθοδεύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τις πρακτικές της Αριστεράς».
Σχόλιο του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την ανακοίνωση του Κ. Πουλάκη τονίζει:
«Ο κ. Πουλάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει πλέον γραφικοί και επειδή πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι: Το ΚΚΕ ανακοίνωσε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη, από τις 12 Γενάρη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αργότερα τη δική του στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και ακόμα πιο ύστερα, για λόγους που μόνο ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, την μετέφερε στην Ομόνοια.
Τέλος, η δικαιολογία ότι την Πέμπτη κάνει συγκεντρώσεις μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ισχύει. Υπενθυμίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΚΚΕ και σε προηγούμενες εκλογές είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση ημέρα Πέμπτη, χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή και κάποιο άλλο κόμμα. Όπως επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μάη του 2012, είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη, χωρίς να είναι τότε αξιωματική αντιπολίτευση. Η επιλεκτική επίκληση του εθίμου, ένα στόχο έχει: Να εμποδίσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ. Δεν θα τους περάσει». 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Εχουν λυσσάξει. Μου κάνει εντύπωση όμως. Γιατί τέτοιος φόβος; Τι φοβούνται; Την σύγκριση; ΄Η ο φόβος τους είναι κάτι πιο βαθύ;Ας τους αφήσουμε. Εμείς προχωράμε σίγουροι, σταθεροί, χωρίς ήξεις αφίξεις και ανεμοσκορπίσματα. Χωρίς χαμογελάκια από Λεπέν και άλλα καθάρματα. Χωρίς τεχνικές επιμηκύνσεις των μνημονίων δήθεν για καλύτερη διαπραγμάτευση(Βαλαβάνη).

Αλήθεια, η γελοιότητά τους δεν έχει όρια εκεί στο σύριζα. Ρωτήσανε στον Αλφα σήμερα το Λαφαζάνη τι λέει γι' αυτό που είπε η κα Βαλαβάνη κι ο Λαφαζάνης έκανε την πάπια. Δεν είχε ακούσει τι είχε πει η κα Βαλαβάνη!!!! Υποψιάζομαι ότι αυριο η κα Βαλαβάνη θα βγει ως άλλη Ραχήλ και θα λεει ότι δεν καταλαβαμε τι ειπε.

Γελοιοι μέχρι εκεί που δεν φτάνει.

Μαρινα είπε...

πως αλλαζουν τα πραγματα μεσα σε λιγους μηνες...