Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Αυριανή, Παρασκευή...


Με αφορμή τις απίστευτου θράσους και κακοήθειας δηλώσεις Πουλάκη (ΣΥΡΙΖΑ), το ιστολόγιο θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όποιον έχει ακόμα σώας τας φρένας απ' το ντελίριο αυριανίστικης αποβλάκωσης που μαστίζει τη χώρα τα κάτωθι φευ, τετριμμένα (εκεί καταντήσαμε!):

- Για τις ευρωεκλογές του 2014, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Μάη στο Πεδίο του Άρεως. Την ίδια μέρα (Πέμπτη) πραγματοποίησε την συγκέντρωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ, στην Πλατεία Ομονοίας. Χωρίς αναλόγου ποιότητας υστερίες για "συμπαιγνία" του ΚΚΕ με την "κυβέρνηση" για να μη σκίσει ο ίδιος τη γερμανική γάτα.

 - Στις εθνικές εκλογές του Ιούνη του 2014, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιούνη, στο Πεδίο του Άρεως.

- Στις εθνικές εκλογές του Μάη του 2014, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μάη, στο Πεδίον του Άρεως.

- Στις εθνικές εκλογές του Ιούνη του 2009, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιούνη, στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως βλέπουμε, και οι τέσσερις έλαβαν χώρο στο ίδιο μέρος, αλλά απ' αυτές οι δύο Τετάρτη, η μία Πέμπτη και η άλλη Παρασκευή. Φέτος το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη 22 Γενάρη, στο Σύνταγμα.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει ότι το ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα αντί για το Πεδίον του Άρεως, μπορεί να το δηλώσει απερίφραστα, και να του απαγορεύσει να ξανασυγκεντρωθεί εκεί όταν, με το καλό, γίνει κυβέρνηση. Ας μην εκτίθεται με γελοιότητες περί "εθιμοτυπικότητας" της Πέμπτης για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως. Εκτίθεται για ένα σωρό άλλα πράγματα, έτσι κι αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: