Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ό Λάκης έπρεπε να το περιμένει


Σχόλιό μας στο περιοδικό ΑΤΕΧΝΩΣ που σήμερα  έκανε το ντεμπούτο του στο διαδίκτυο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του πατώντας εδώ.

Ο Λάκης έπρεπε να το περιμένει. Όταν παίζεις σε λασπωμένο γήπεδο είναι ζήτημα χρόνου να λερωθείς. Η επίθεση ―με αναφορά σε προσωπικά του δεδομένα― που δέχεται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είναι ενδεικτική των «κανόνων» ενός παιχνιδιού που ο Λάκης μπήκε να παίξει, όχι για την γεμάτη θεατές κερκίδα, αλλά για το ―παχυλό― πριμ.

Ακόμα και όταν ο αγώνας είναι σικέ, καμιά ομάδα δεν κάθεται να χάσει με τα χέρια κάτω. Όσο βιρτουόζος και να είσαι, ακόμα και αν η φανέλα σου γράφει Λαζόπουλος, κάποια στιγμή θα σε «τσιμπήσει» ένα σκληρό «τάκλιν» του αντιπάλου. Πολύ περισσότερο όταν ο αντίπαλος σε έχει άχτι επειδή κάνοντας «θέατρο» προσπαθείς να του κλέψεις την εύνοια του διαιτητή. Και ένα τίμημα ―λιγότερο ή περισσότερο βαρύ― θα το πληρώσεις. Όταν, κάποτε, θα πάψει να «ξεσηκώνεται» από τις ενέργειές σου η κερκίδα…

Τετάρτη 14 Γενάρη 2015.
 

2 σχόλια:

faros είπε...

Όταν έχεις χρήμα, κι αυτός έχει ... μπόλικο, δεν σε νοιάζει και τόσο !

Ο άνθρωπος, και να τον φτύνεις, θα λέει ότι ... ψιχαλίζει !

Unknown είπε...

Ναι faros,
αλλά ισχύει και το ό,τι ......Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, ή το...Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.