Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

«Με τους φίλους του Κόμματος, με τους απλούς ανθρώπους καλής θέλησης, θα βρεθούμε μαζί και θα συζητήσουμε ως Κόμμα για τους τρόπους να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο»




Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι, με αφορμή το κλείσιμο του «902», θα κόψουν τους δεσμούς του Κόμματος με την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία. Θα ήθελαν ένα ΚΚΕ του χεριού τους, αλλά δεν τους γίνεται και δε θα τους γίνει το χατίρι. Οι κακόβουλες επιθέσεις σε βάρος του ΚΚΕ δε θα πρέπει να σκεπάσουν τα δεκάδες μηνύματα από φίλους του Κόμματος και του «902», από απλούς ανθρώπους καλής θέλησης που εκφράζουν την κατανόησή τους για την απόφαση αυτή που πήρε το Κόμμα και επιθυμούν να συμβάλουν με προτάσεις για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το κενό που αφήνει η έλλειψη του «902» ραδιόφωνο-τηλεόραση στην ενημέρωση των εργαζομένων.
 
 Με όλους αυτούς θα βρεθούμε μαζί και θα συζητήσουμε ως Κόμμα για τους τρόπους να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, να διαδοθεί η πολιτική και ιδεολογία του ΚΚΕ, μέσω του «Ριζοσπάστη», του «902.gr», της ζωντανής επαφής και συζήτησης με τους ανθρώπους του μόχθου.

Η κατακλείδα του άρθρου "Ποιοι μιλάνε για αυτοεξευτελισμό!"
Α. Γ.  - Ριζοσπάστης, 8/8/2013

1 σχόλιο:

Giannis Pit. είπε...

Κατανόηση στις δυσκολίες και καλή θέληση σίγουρα υπάρχει από τους πραγματικούς φίλους του Κόμματος.
Αλλά αυτό δεν ακυρώνει σύντροφοι την απογοήτευση, τα ερωτήματα και τον σοβαρότατο προβληματισμό.
Αν αυτό το αρνηθούμε τότε στρουθοκαμηλίζουμε.
Εδώ, μεταξύ μας, δεν κάνουμε επικοινωνιακά τρυκ, μιλάμε την αλήθεια και τις μύχιες σκέψεις μας.