Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Χύτρα έψαχνε, η αντιτρομοκρατική τη βρήκε


Και οι πέτρες γνωρίζουν πια ότι στον ιντερνετικό ωκεανό αλωνίζουν και ψαρεύουν άπασες οι μυστικές υπηρεσίες, άπαντες οι μηχανισμοί που διαθέτει στην υπηρεσία του το σύστημα. Ότι παρακολουθούνται τα πάντα: αναρτήσεις, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αναζητήσεις στα διάφορα διαδικτυακά «ψαχτήρια»... Κάπως έτσι λοιπόν μια αναζήτηση στο Google ήταν αρκετή για να βρεθεί μια οικογένεια από το Long Island της Νέας Υόρκης, αντιμέτωπη με άνδρες της αντιτρομοκρατικής στην πόρτα της και να θεωρηθεί ύποπτη ακόμα και για τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ!
Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα της οικογένειας έβαλε στη μηχανή αναζήτησης την λέξη χύτρα, ο πατέρας έβαλε τη λέξη σακίδιο και ο 20χρονος γιος παράλληλα πλοηγείτο σε ιστοσελίδες σχετικές με όσα συνέβησαν στο μαραθώνιο της Βοστόνης, πατώντας links σχετικά με βόμβες. Όλα αυτά συνέθεσαν το κατάλληλο προφίλ ενός επικείμενου τρομοκράτη.
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» η μητέρα της οικογένειας περιγράφει τι έγινε μετά: «Όλα έγιναν γύρω στις 9 το πρωί, όταν ο σύζυγός μου έτυχε να είναι στο σπίτι. Καθόταν στο σαλόνι παρέα με τους δύο σκύλους μας, όταν άκουσε αυτοκίνητα να σταματούν έξω από το σπίτι μας. Κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδε τρία μαύρα SUV στην είσοδο του γκαράζ. Έξι άνδρες κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα, φορώντας πολιτικά και οι δύο κατευθύνθηκαν στο πλάι του σπιτιού, δύο στο πίσω μέρος και οι άλλοι χτύπησαν το κουδούνι.
Η αλήθεια είναι ότι ένα εκατομμύριο πράγματα πέρασαν από το μυαλό του συζύγου μου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Του έδειξαν τα διαπιστευτήριά τους ενώ σε εμφανές σημείο βρισκόντουσαν και τα όπλα τους. Κατόπιν τον ρώτησαν εάν θα μπορούσαν να μπουν στο σπίτι και εκείνος τους απάντησε "φυσικά".
Μπήκαν μέσα και άρχισαν να κοιτούν το σαλόνι, τα έπιπλά μας, κοίταξαν στη βιβλιοθήκη, δεν είδαν κάποια βιβλία σχετικά με την κατασκευή βομβών, ούτε κάποιο βιβλίο σχετικό με την αναρχία. Πήγαν στο υπνοδωμάτιό μας, χάιδεψαν τα σκυλάκια μας και μάλιστα όταν ρώτησαν εάν μπορούν να δουν το δωμάτιο του γιου μας και ο άνδρας μου τους απάντησε ότι κοιμόταν, εκείνοι έδειξαν κατανόηση.
Μετά άρχισαν οι ερωτήσεις για το πού δουλεύει ο άνδρας μου, από πού είναι, που ζουν οι γονείς του και άλλα. Αυτό όμως που ήταν αρκετά αστείο ήταν όταν έκαναν την εξής ερώτηση: "Έχετε κάποια βόμβα; Μήπως έχετε κάποια χύτρα;"»...

1 σχόλιο:

μαχαιρης είπε...

Περα απο το γελοιο...
Παρ οτι ο.."πατηρ" ως νομιμος Αμερικανος..ΦΥΣΙΚΑ δεχτηκε να μπουνε οι οπλισμενοι στο ασυλο του..
Εδω περναει,αργα αλλα σταθερα...
Σχεδον ασυναισθητα...
Η τρομαχτικη τιμωρια..

ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΗΜΑ...!!

Πριν να διαπραχθει η οποιαδηποτε πραξη..Η εκτελεστικη εξουσια, ηταν ως τωρα ανισχυρη...
Ομως τωρα..
Φυσικα...
Θα μπουν οπλισμενοι μεσα στο σπιτι σου..Θα ψαξουν με εμπειρα ματια, και χερια..Τα πραγματα σου...
Και θα σε ρωτησουν αθωα...

Μηπως εχετε ΒΟΜΒΑ;;;

Κι εσυ θα πρεπει να απαντησεις, σε τετεια ερωτηση...!!
Για να εξασφαλισθεις...
Να ασφαλισθεις...
Χωρις να εχεις κανει τιποτα...!!!

Και θα μαθεις..Αυτην την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Να τη γουσταρεις...
Και να την ψηφιζεις...!!

Οποτε..Αν "τραβηξουν" αυριο..Τον γειτωνα σου...Να ξερεις, ΓΙΑΤΙ...!!

Διοτι αυτος..Απαντησε,οτι ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ...!!

Ο Νεος "ψυχρος Πολεμος"..Ζεσταθηκε..!!
Απο τις δικες μας φοβισμενες ανασες...!!