Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Μιλάν' όλοι, μιλάν' κι οι...


Μίλησαν και τα ναζιστικά αποβράσματα
Ξεσπάθωσαν και πάλι τα ναζιστικά αποβράσματα και μίλησαν για το ΚΚΕ. Με αφορμή τις εξελίξεις στον «902», αναπαράγουν λέξη προς λέξη την προπαγάνδα των αστικών επιτελείων, χύνοντας τη χολή τους. Πάνω κάτω λένε τα ίδια με το «Antinews» (Φαήλος - ΝΔ), τη ΔΗΜΑΡ, την «Αυγή», το «ΒΗΜΑ FM» κλπ... Τα δεκανίκια του συστήματος που στέλνουν τους εργάτες για ένα ξεροκόμματο σε εφοπλιστές και πάσης φύσεως αφεντικά, που κυνηγάνε κάποιον δύστυχο μετανάστη για να τον ξυλοφορτώσουν, έχουν το θράσος και μιλάνε για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ...

Ριζοσπάστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε μωρε άθλιε κλακαδόρε. Δεν ντρέπεστε ρε ξεπουλημένοι; Πουλησατε τις συχνοτητες σε εκείνον που αγορασε για ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ. Εισαστε για πολλές κλωτσιές. Και μιλάγατε για πραξικόπημα για αυτο που έγινε στην ΕΡΤ. Αντι να βγάλετε τον κοσμο στο δρομο, ξεπουλάτε και την συχνοτητα. Τελικά μην γαυγίζετε τοσο. Στον ίδιο δρομο με τα χρυσαύγουλα εισαστε. Στηλοβάτες του καθεστώτος. Επομένως μην γκαρίζετε για το Νδουλοπασοκ που καταστρέφει την χώρα γιατί εσεις του το επιτρέψατε. Και μας τα έχει πρήξει με τους μετανάστες. Για εκείνους που έχουν σφάξει οι ομοεθνείς τους τσιμουδιά ε;
ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΓΙΔΙ, Ε ΓΙΔΙ.

Οικοδόμος είπε...

...κώλοι!

Ανώνυμος είπε...

τραβα γλείψε καμια κατουριμενη ποδιά ,να σου δώσουν μισο πεπόνι ,φιληπινεζα της πλουτοκρατίας..Τετοιοι ειστε που μονο σε αδύναμους βγάζετε την θρασυδειλία σας..Και.ασε τις διαδικτυακές κλωτσιές μάστορα ,δεν μετράνε..Ειναι εύκολες οπως η διάρρεια σου (του λόγου)

aeras kopanistos

Giannis Pit. είπε...

Δεν βάζεις κανένα όνομα ρε κραταιέ "Ανώνυμε" να ξέρουμε με ποιον έχουμε την Τιμή να συνομιλούμε, με προφίλ κανονικό όπως όλοι εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Για το Μέγκα όμως κουβέντα τα Χ.Α.ϊβάνια. Ξεχάσαν και τα τούρκικα, ξεχάσαν και τα ούρα που άφησαν έξω απ' το Μέγκα, τα ξεχάσαν όλα οι Χ.Α.λβάδες. Κι έρχονται και βάζουν τη μαρτυρία τους ότι πάντα α.Χ.Α.ϊρευτοι θα μένουν. Και θα κυνηγάνε το μόνο κόμμα που τους τρομάζει. Το ΚΚΕ. Πού 'στε Χ.Α.τζηαβάτες; Τιμή μας και καμάρι μας να μας βρίζουν Χ.Α.φιέδες σαν και σας.

Σοφία