Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»... Μια πρώτη απάντηση στις συκοφαντίες των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέταλλο


Χωρίς να λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα, για το γεγονός δηλαδή ότι η παράταξή του προσπάθησε να συγκροτήσει συνδυασμό στις εκλογές του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής με απεργοσπάστες του Μάνεση, ο Γ. Αλεβιζόπουλος, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζώνη, μιλάει στη χτεσινή «Αυγή» με την ίδια γλώσσα που μιλάνε για το ΠΑΜΕ οι μεγαλοεργολάβοι και τα κάθε λογής τσιράκια τους.

 Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του, η παράταξη της ΔΑΣ στο Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Την ώρα που οι ταξικές δυνάμεις στον κλάδο του Μετάλλου και της Ναυπηγικής Βιομηχανίας δίνουν τη μάχη των αρχαιρεσιών και της ισχυροποίησης του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, κόντρα στην εργοδοσία και στους μηχανισμούς της, οι δυνάμεις της "Ριζοσπαστικής Ενότητας Μεταλλεργατών" κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν εμπόδια, για να χτυπήσουν το Συνδικάτο. Με επικεφαλής το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αλεβιζόπουλο, εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό της κας Δούρου, συκοφαντούν και λασπολογούν αναμασώντας τα επιχειρήματα της εργοδοσίας και της Χρυσής Αυγής.

Επειδή οι μεταλλεργάτες τούς γύρισαν την πλάτη, γιατί γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία τους, έφτασαν στο σημείο να βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους ως υποψήφιους τα τσιράκια του Μάνεση, που με τις ψευδομαρτυρίες τους καταδικάστηκαν οι απεργοί χαλυβουργοί σε πολύμηνες φυλακίσεις. Μετά τη γενική κατακραυγή αναγκάστηκαν να τους βγάλουν και στη συνέχεια άρχισαν μέσα από ανακοινώσεις και συνεντεύξεις να αναμασούν τις γνωστές λάσπες και συκοφαντίες ενάντια στο Συνδικάτο Μετάλλου. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το ποιοι τροφοδότησαν τη Χρυσή Αυγή με επιχειρήματα ενάντια στις ταξικές δυνάμεις της Ζώνης του Περάματος, του ΠΑΜΕ.

Οι μεταλλεργάτες, όμως, γνωρίζουν το Συνδικάτο και τα στελέχη του, γνωρίζουν και τον Αλεβιζόπουλο με την παρέα του, γι' αυτό στηρίζουν το Συνδικάτο τους και μέσα από τις αρχαιρεσίες θα αναδείξουν πάλι στο τιμόνι του τις ταξικές δυνάμεις. Την Κυριακή το βράδυ που θα ανοίξουν οι κάλπες, θα πάρουν μια πρώτη ηχηρή απάντηση από τους ίδιους τους μεταλλεργάτες και στη συνέχεια θα επανέλθουμε πιο αναλυτικά».

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: