Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Άφαντος ο Μπέος...


Βόλος: Παράσταση σωματείων στο Δημαρχείο - Άφαντος ο δήμαρχος
Παράσταση πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία συνδικαλιστών - μελών ΔΣ Εργατικών Σωματείων στο Δημαρχείο Βόλου, με σκοπό να δώσει εξηγήσεις ο δήμαρχος Μπέος για την «απειλή» που ξεστόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18 Νοέμβρη ότι «θα τον βρει μπροστά» όποιος εργαζόμενος του δήμου ασκήσει τα συνδικαλιστικά του δικαιώματα. Ωστόσο, ο δήμαρχος απουσίαζε, παρότι είχε ενημερωθεί για την παράσταση.

Σε δελτίο Τύπου η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο δήμαρχος Μπέος γνώριζε από χθες το βράδυ ότι σήμερα θα βρισκόμαστε στο Δημαρχείο στις 6.15 όπως είχε ενημερωθεί. Ωστόσο, ερχόμενοι στο Δημαρχείο, ασκώντας τη συνδικαλιστική μας υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους μας υπαλλήλους του Δήμου να καταγγείλουμε τις πρακτικές της δημοτικής αρχής, τελικά δεν συναντήσαμε κάποιον "μπροστά" όπως περιμέναμε με βάση τα λεγόμενα Μπέου.

Καλούμε τους συναδέλφους μας εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία στις 27 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Εμείς οι εργαζόμενοι παράγουμε τον πλούτο, εμείς λειτουργούμε τις υπηρεσίες. Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά. Η επιτυχία της απεργίας θα είναι η καλύτερη απάντηση και στον αυταρχισμό του λαγού της κυβέρνησης, Μπέου, που θέλει εμάς τους εργαζόμενους δούλους και καρπαζοεισπράκτορες, μας ονομάζει προνομιούχους όταν πληρωνόμαστε κάθε μήνα, ακριβώς επειδή η τάξη του είναι αυτή που ζει σαν παράσιτο από τον ιδρώτα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: