Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Καιρός φέρνει τα λάχανα...


Πρωτοστάτησε στον αντικομμουνισμό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συκοφάντηση του ΚΚΕ για τα οικονομικά του, αποτέλεσε ενορχηστρωτή της προβοκάτσιας ότι το ΚΚΕ δήθεν είχε μετοχές στην επιχείρηση «Γερμανός». Κόμπαζε οτι είναι ο μοναδικός πολιτικός - επιχειρηματίας που έχει βάλει τάξη στις επιχειρήσεις του!
Οταν ξέσπασε η κρίση, πρωτοστάτησε στη στήριξη της επίθεσης του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους, με επιχειρήματα του στιλ «ο λαός θα περάσει με ψωμί και ελιά προκειμένου να βγει ο τόπος από την κρίση», προβόκαρε τις εργατικές - λαϊκές κινητοποιήσεις. Οι υπηρεσίες του στο κεφάλαιο ανεκτίμητες. Ο λόγος για το Γιώργο Καρατζαφέρη. Βεβαίως, όπως λέει ο λαός «καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια». Ετσι, λοιπόν, απ' ό,τι φαίνεται σήμερα επιλέγεται το ξήλωμά του με τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του σε μίζες και «οφ σορ» εταιρείες. Χρειάζεται, λοιπόν, ο λαός μας να βγάλει συμπεράσματα, για τους διάφορους «σάπιους» του αστικού πολιτικού συστήματος, που το παίζουν αδιάφθοροι, καταγγέλλοντας σκάνδαλα, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά ως το μεδούλι, γνήσια παιδιά του αστικού πολιτικού συστήματος.

Ριζοσπάστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Ετσι είναι κύριε Καρατζαφύρερ μου. Καίνε τους πολιτικούς που δεν τους χρειάζονται πια σε τίποτα. Χρειάζονται αποδιοπομπαίους τράγους για να πείσουν τον λαό οτι κυνηγάνε τους ανέντιμους πολιτικούς.
Τους υπηρέτησες σαν πιστό σκυλί στον αντικομμουνισμό, όντας αντικομμουνιστής κι εσύ ο ίδιος. Τους υπηρέτησες σαν πιστή ύαινα στην κατασυκοφάντηση των αγώνων του λαού μας. Με το αζημίωτο πάντα όπως δείχνουν και οι έρευνες. Αλλά δε σε χρειάζονται άλλο. Γέρασες και η μπογιά σου δεν περνάει πια. Δεν πείθεις ούτε εσύ ούτε το απόκομμά σου. Οπότε σε πετάνε σαν στιμμένη λεμονόκουπα. ΄Αλλωστε έχουν άλλα φιντάνια για να κάνουν τη δική σου δουλειά. Κάποια απ' αυτά μάλιστα υπήρξαν και μαθητές σου.

Δε θα λείψεις σε κανέναν Καρατζαφύρερ. Ούτε καν στα αφεντικά σου. Ούτε θα λυπηθεί κανείς για σένα. Παίρνεις ό,τι σου αξίζει.