Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τραμπούκικη συμπεριφορά ελεγκτή λεωφορείου σε κοπέλα με αναπηρία


Κρίση μέσα σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ  έπαθε μια κοπέλα που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, μετά την απαράδεκτη- όπως καταγγέλλουν συνεπιβάτες- συμπεριφορά του ελεγκτή του λεωφορείου.

Η κοπέλα δεν είχε ανανεώσει την κάρτα της και τότε ο ελεγκτής, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο Αchaia Channel, άρχισε να βρίζει. Αμέσως μετά, πήρε την κάρτα και την έσκισε ενώπιον των επιβατών που δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς η κοπέλα φαινόταν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Η κοπελίτσα τότε έπαθε κρίση και όλοι πάγωσαν.

Όπως δήλωσε στο Achaia η Πρόεδρος της "Μέριμνας" κ. Άννα Σπηλιωτακάρα "το παιδί αυτό παθαίνει συχνά κρίσεις ιδίως κάτω από καθεστώς  έντασης. Αμτιλαμβάνεστε πώς έφτασε στο σπίτι του και πώς το είδαν οι γονείς του. Ωστόσο δεν υπήρξε καταγγελία στη "Μέριμνα" για το γεγονός. Η αλήθεια είνια ότι οι κάρτες έχουν λήξει. Η"Μέριμνα" έχει ζητήσει να υπάρξει κάποια κατανόηση λόγω της ιδιαιτερότητας αυτών των ατόμων μέχρι να ανανεωθούν οι κάρτες, να υπάρξει δηλαδή κάποια παράταση, κάποια ανοχή. Δεν είχαμε ανταπόκριση. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να προσέχουμε. Ο άνθρωπος με αναπηρία φαίνεται. Δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: