Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αποτίουμε φόρο τιμής στον Φιντέλ, στην πρεσβεία της Κούβας - «Μαραθώνιος» τιμής στην Αλκυονίδα


Η Κυριακή 4 Δεκέμβρη θα είναι μέρα τιμής στον Φιντέλ Κάστρο στην Αθήνα. Από τις 2μ.μ. στoν κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΣ θα προβάλλονται σε απευθείας μετάδοση ζωντανές εικόνες από τις μαζικές κινητοποιήσεις που οργανώνονται στην Κούβα και από την τελετή ταφής.

Στις 3 μ.μ. θα μιλήσει ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνες. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τις οργανώσεις αλληλεγγύης, φορείς κ.ά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χοσέ Μαρτί συμμετέχει και καλεί όλους τους φίλους/φίλες να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις αυτές. Η παρουσία μας ας αποτελέσει φόρο τιμής στη μνήμη και το έργο του μεγάλου επαναστάτη, αλλά και μήνυμα αλληλεγγύης με τον κουβανικό λαό που τις μέρες αυτές επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή του στον δρόμο της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού. 

Επίσης, στα πλαίσια του ανοίγματος ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ στην Πρεσβεία της Κούβας σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί το παρόν το Σάββατο 3/12 στις 11 π.μ. (Το βιβλίο συλλυπητηρίων θα παραμείνει ανοιχτό Δευτέρα 28/11 έως Σάββατο 3/12 09.00 – 18.00 και την Κυριακή 4/12, 09.00 – 12.00.)

Στον κινηματογράφο Αλκυονίδα 2-7/12 θα προβάλλονται κουβανικού ενδιαφέροντος ταινίες κάθε απόγευμα δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: