Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ξεπερνάει τα όρια του κωμικοτραγικού: Κουρελόχαρτο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ καταμετρήθηκε έγκυρο… ως «έργο τέχνης»!


Ψηφοδέλτιο… έργο τέχνης;! Ξεπερνάει και τα όρια του κωμικοτραγικού, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στο Φοιτητικό Σύλλογο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ), στις φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Διαβάζουμε στο Ριζοσπάστη:

Συνέβη και αυτό! Στο Φοιτητικό Σύλλογο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) οι εκλογές κάθε χρόνο γίνονται σε ένα εκφυλιστικό κλίμα και σε συνθήκες που δεν εξασφαλίζουν ένα ανόθευτο αποτέλεσμα, γι' αυτό και το αποτέλεσμα του συλλόγου δεν αναγνωρίζεται. Τα ίδια έγιναν και φέτος.
Και για του λόγου το αληθές, το αποκορύφωμα: Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης, βρέθηκε ένα ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ που είχε διαγραμμένα τα ονόματα με ένα τεράστιο Χ. Κι όμως, αυτό το ψηφοδέλτιο καταμετρήθηκε ως έγκυρο!
Οι ΠΑΣΠίτες πήραν χάρακες και μέτρησαν τις γραμμές του Χ, τις έβγαλαν ίσες και είπαν ότι... όποιος το έριξε δεν ήθελε να ψηφίσει άκυρο, αλλά... να κάνει ένα έργο τέχνης!

Κάθε επιπλέον σχόλιο από εμάς είναι περιττό!... Προτείνουμε να δείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα του περιοδικού ΚΑΤΙΟΥΣΑ στις φοιτητικές εκλογές. Αρθρογράφοι και αναγνώστες του περιοδικού καταγράφουν, θυμούνται και… δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Όλες οι αναρτήσεις του αφιερώματος βρίσκονται συγκεντρωμένες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: