Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, στην Αλκυονίδα


Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, με τίτλο «Η μέρα εκείνη δεν θ' αργήσει» θα παρουσιαστεί στον κινηματογράφο Αλκυονίς New Star Art Cinema, την Τετάρτη 10 Μάη 2017, στις 21.00.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει αποσπάσματα από σημαντικούς σταθμούς στη δισκογραφία και στα μεγάλα έργα του Μάνου Λοΐζου. Η επιλογή τραγουδιών έγινε από τα άλμπουμ ή κύκλους τραγουδιών: Ο σταθμός - Θαλασσογραφίες - Ευδοκία - Να 'χαμε τι να 'χαμε - Καλημέρα ήλιε - Τα τραγούδια το δρόμου - Τα Νέγρικα - Τα τραγούδια μας - Πρώτες εκτελέσεις - Τα τραγούδια της Χαρούλας - Για μια μέρα ζωής - Γράμματα στην αγαπημένη, σε δικούς του, μουσική και στίχους, αλλά και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, Δ. Χριστοδούλου, Γιάννη Νεγρεπόντη, Φώντα Λάδη, Μανώλη Ρασούλη, Πυθαγόρα και τον τελευταίο του δίσκο «Γράμματα στην Αγαπημένη», σε στίχους του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ με απόδοση στα ελληνικά του Γιάννη Ρίτσου.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Νίκος Θεοδωράκης.

Συμμετέχουν: Νίκος Θεοδωράκης (τραγούδι, κιθάρα), Αμερίσσα Φτούλη (τραγούδι), Βασίλης Θαλασσινός - Tσαρτσαρας (μπουζούκι), Φίλιππος Παχνιστής (πιάνο), Παναγιώτης Τσίτσικας (κιθάρες) και ο Νίκος Τουλιάτος (κρουστά).

1 σχόλιο:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...
http://eyrytixn.blogspot.gr/2012/05/blog-post_30.html