Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία σε εργοτάξια - Συνέχεια στο απογευματινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ)


Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και σήμερα Πέμπτη η 24ωρη απεργία ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που προκήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στα εργοτάξια «Αστέρας» Βουλιαγμένης, ΑΓΓΕΜΑΡ στην Καλλιθέα, ΤΡΑΜ στον Πειραιά, Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι και στο Ρέμα Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη.

Οι οικοδόμοι συμμετείχαν μαζικά στην απεργία και με την αποφασιστική συμβολή τους περιφρουρήθηκαν οι συγκεκριμένοι χώροι εργασίας. Τόσο στην οργάνωση της απεργίας όσο και στην απεργιακή φρουρά συμμετείχε το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Αττικής, αλλά και εργαζόμενοι από το χώρο των μηχανικών.


Το Συνδικάτο υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση:
«Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στο δρόμο το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μάη, την ώρα που ψηφίζεται στη Βουλή το αντιλαϊκό πακέτο της κυβέρνησης. Όλοι στο συλλαλητήριο που οργανώνουν τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια.


Συνεχίζουμε περνώντας στην αντεπίθεση, οργανώνοντας τον αγώνα όχι απλώς για την ανάκτηση των απωλειών μας, αλλά προτάσσοντας την πάλη για την ανατροπή τους, ώστε η παραγωγή να γίνεται για την κάλυψη των αναγκών μας και όχι για να κονομάνε μια χούφτα παράσιτα».
Σημειώνεται ότι τα Συνδικάτα Οικοδόμων Πάτρας και Αιγίου έχουν κηρύξει για σήμερα Πέμπτη 18 Μάη 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους των εργοταξίων στις σήραγγες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του δρόμου από την Παναγοπούλα έως τον Κόμβο του Ρίου.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: