Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το MEGA θα δημιουργήσει τη νέα ΕΡΤ;


Σε μια χώρα που οι πολίτες σέβονται τους εαυτούς τους θα ήταν φάρσα.

Στην Ελλάδα, όπου όλα γίνονται "για τον λαό" αλλά "στην πλάτη του λαού" το είδαμε κι αυτό: Τον Παντελή Καψή να αναλαμβάνει ως υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, κατόπιν πρότασης του Ε.Βενιζέλου!

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου και κορυφαίο στέλεχος του ΔΟΛ (Βήμα, ΝΕΑ), ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον όμιλο Μπόμπολα, πρακτικά το κανάλι MEGA, θα αναλάβει να δημιουργήσει από την αρχή την δημόσια τηλεόραση.

Ο ίδιος ως δημοσιογράφος ήταν ικανός και ως χαρακτήρας σίγουρα δεν έχει κυλίσει απόλυτα στον "βούρκο" της διαπλοκής όπως άλλοι συνάδελφοί του.

Αλλά φτάνει αυτό;

Αυτό ψήφισαν οι ψηφοφόρι της ΝΔ; Θα το δούμε στις επόμενες εκλογές - σύντομα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

spiral architect είπε...

Νίκος Μιχαλίτσης μηχανικός και πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ, ο άνθρωπος που έφερε το HD στην Ελλάδα και αποπεμφθείς από την τελευταία διοίκηση της ΕΡΤ, γράγει για το τι κρύβεται πίσω απ' το κλείσιμο της ΕΡΤ σε τεχνικοπολιτικό επίπεδο:

Το δε σχέδιο του διαδόχου σχήματος της ΕΡΤ, όπως έχει διατυπωθεί από την κυβέρνηση (ένα μόνον τηλεοπτικό κανάλι) προδιαθέτει για περαιτέρω μείωση των συχνοτήτων του δημόσιου φορέα σε μία και πάλι υπέρ των ιδιωτών. Ικανοποιεί δε απολύτως το διαρκές αίτημα των ιδιωτικών καναλιών για τεχνολογική οπισθοδρόμηση του δημόσιου φορέα εξαφανίζοντας από τον τηλεοπτικό χάρτη το κανάλι High Definition (ΕΡΤ HD) που τόσο μίσησαν και πολέμησαν αντίθετα με τους τηλεθεατές που το υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γιατί δεν έβαλαν τον Ψυχάρη; Δεν καταλαβαίνω, Όλγα μου...

gdmn1973